Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,303 Members 44,033 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Stack on HTC logo….

Tip us?
 
dimchris
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 73
Join Date: Jul 2007
Default [Q] Stack on HTC logo….

hi I have an htc sensation vodafone branded. I have recently scid, s-off (no unlock) and flashed 3.33 Universal firmware from this threat . After that every RUU seems to flash correctly but after reboot the phone stacks on HTC logo. I have tried several RUUs with no success.. any suggestions ?
 
rzr86
Old
#2  
rzr86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,013
Posts: 6,774
Join Date: May 2012
Location: Nafpaktos
Quote:
Originally Posted by dimchris View Post
hi I have an htc sensation vodafone branded. I have recently scid, s-off (no unlock) and flashed 3.33 Universal firmware from this threat . After that every RUU seems to flash correctly but after reboot the phone stacks on HTC logo. I have tried several RUUs with no success.. any suggestions ?
try again with european ruu.exe
but before change your cid
from supercid put HTC_001
then use the ruu.exe
see how it goes

DEVICE: HTC Sensation Z710e
PREVIOUS ROM:Rooted Stock Rom ICS Sence 3.6 Revelation 1.0.3 JB Sense 4+ ViperS 3.1.4 JB Sense 4+
CURRENT ROM:ViperS 5.2.1 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed
FIRMWARE:3.32.401.5
PREVIOUS KERNEL:Overclocked kernel v1.5.2 by SebastianFM
CURRENT KERNEL:Liberty Kernel
BOOTLOADER:unlocked - S-OFF
HBOOT VERSION:1.27.0000
RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3
The Following User Says Thank You to rzr86 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dimchris
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 73
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by rzr86 View Post
try again with european ruu.exe
but before change your cid
from supercid put HTC_001
then use the ruu.exe
see how it goes
thanks !
 
rzr86
Old
#4  
rzr86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,013
Posts: 6,774
Join Date: May 2012
Location: Nafpaktos
Quote:
Originally Posted by dimchris View Post
thanks !
did it work?

DEVICE: HTC Sensation Z710e
PREVIOUS ROM:Rooted Stock Rom ICS Sence 3.6 Revelation 1.0.3 JB Sense 4+ ViperS 3.1.4 JB Sense 4+
CURRENT ROM:ViperS 5.2.1 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed
FIRMWARE:3.32.401.5
PREVIOUS KERNEL:Overclocked kernel v1.5.2 by SebastianFM
CURRENT KERNEL:Liberty Kernel
BOOTLOADER:unlocked - S-OFF
HBOOT VERSION:1.27.0000
RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3
 
dimchris
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 73
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by rzr86 View Post
did it work?
yes!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes