Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Galaxy Core apps installing problem...

OP nitin528

12th February 2014, 08:10 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
i installed link2sd after rooting phone.As i tried to move apps it is showing " App2SD is not supported by your device...". After that as i tried to install any app the screen is not installing it,and not going beyond install button..

plz help i m not able to install any app.....
17th February 2014, 02:04 PM   |  #2  
Mach5's Avatar
Senior Member
Delhi
Thanks Meter: 117
 
331 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by nitin528

i installed link2sd after rooting phone.As i tried to move apps it is showing " App2SD is not supported by your device...". After that as i tried to install any app the screen is not installing it,and not going beyond install button..

plz help i m not able to install any app.....

Core's kernel doesn't support link2sd.
Give ss of d error ure getting.
Last edited by Mach5; 17th February 2014 at 02:07 PM.
9th March 2014, 07:00 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Plzzzz Help me to unlock bootloader of galaxy core....
I want ti install custom kernel....

Sent from my LT15i using xda app-developers app
18th March 2014, 03:18 PM   |  #4  
Muhammad Dawud Ashari's Avatar
Junior Member
Flag Banjarmasin
Thanks Meter: 27
 
29 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Prompt
Quote:
Originally Posted by nitin528

i installed link2sd after rooting phone.As i tried to move apps it is showing " App2SD is not supported by your device...". After that as i tried to install any app the screen is not installing it,and not going beyond install button..

plz help i m not able to install any app.....

I also experienced something like that,
but not because Link2SD. I tried to
make a flashable zip S4 on Galaxy Core +
S4 Performance, and then install
it. If I want to install the application, I can't click the install button.
Last edited by Muhammad Dawud Ashari; 18th March 2014 at 03:24 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes