FORUMS

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

[Q] Second Partion issue!

110 posts
Thanks Meter: 5
 
By Puru007, Senior Member on 18th March 2014, 05:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
i was having a partion on my sd card to store apps (using amarullz script)
in order to flash cm7.2, i flashed stock rom as it was recommended by OP
then flashed cm7.2 totoro
In Cm7.2,i again tried to increase my internal memory through that extra partion i already had on my sd card

ok here goes the problem

when i did the steps to increase my memory ... its not working ...everything goes well during installation (no force closes too) but after completion nothing happened

i just dont know whats happening ...
does that partition got deleted or what during installing stock rom (via odin) ????
please sum1 come up with a solution
 
 
19th March 2014, 06:04 AM |#2  
shyamSGY's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by Puru007

i was having a partion on my sd card to store apps (using amarullz script)
in order to flash cm7.2, i flashed stock rom as it was recommended by OP
then flashed cm7.2 totoro
In Cm7.2,i again tried to increase my internal memory through that extra partion i already had on my sd card

ok here goes the problem

when i did the steps to increase my memory ... its not working ...everything goes well during installation (no force closes too) but after completion nothing happened

i just dont know whats happening ...
does that partition got deleted or what during installing stock rom (via odin) ????
please sum1 come up with a solution

What phone are you using?
19th March 2014, 08:11 AM |#3  
TheFixItMan's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,936
 
More
Quote:
Originally Posted by shyamSGY

What phone are you using?

I hope a galaxy y seeing as he is using cm7 totoro


anyway @op

I dont know if that kernel supports that script
you could always use link2sd instead
19th March 2014, 09:21 AM |#4  
Puru007's Avatar
OP Senior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by marcussmith2626

I hope a galaxy y seeing as he is using cm7 totoro


anyway @op

I dont know if that kernel supports that script
you could always use link2sd instead

man i know that....n even tried to use that link2sd method
but when go recreate mount scripts,,,, its says -

Mount script cannot be created.

mount: mounting/dev/block/void/79:2 on /data/sdext2 failed: invalid argument


any idea about this?
19th March 2014, 09:54 AM |#6  
Puru007's Avatar
OP Senior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by -CALIBAN666-

try ext3 or ext4

^+1 for that
yo man it worked ......
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes