FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

Android 4.4.2

1,807 posts
Thanks Meter: 375
 
By bog3nator, Senior Member on 18th March 2014, 11:31 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Have a nexus 5 Sony watch wouldn't stay connected...after a phone call to tech support sony does not support anything above 4.3...why BC no sony phones are above 4.3 at the moment....

She said there is an update coming out but didn't know when or even if it would fix the problems....

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
 
 
18th March 2014, 11:43 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
I'm using it with my S3 running omnirom, which is at 4.4.2 so it's not that. There is an update coming but I doubt it would help you in itself. Mine disconnects from time to time, I've found the quickest way to reconnect is to turn Bluetooth off on the watch and back on again, it generally pairs straight away. Hopefully that will be fixed in the new version.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
19th March 2014, 12:08 AM |#3  
OP Senior Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 375
 
More
This is just what she said. Mine wouldn't reconnect.... To annoying

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
19th March 2014, 01:03 AM |#4  
toyface's Avatar
Senior Member
Flag Derbyshire
Thanks Meter: 59
 
More
I'm running a Nexus 5 and had my SW 2 since December, never had issues with connection, aside from once with a botched custom Kernel. If you're not running stock, try running that, other than that I suggest faulty hardware on the watch's part

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
19th March 2014, 01:25 AM |#5  
Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 9
 
More
My SW2 and Nexus 5 work great together, no connection issues. I've had this combo for 2-3 months now.
19th March 2014, 01:37 AM |#6  
uh60james's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, AL
Thanks Meter: 64
 
More
Same setup here. Nexus 5 and Android 4.4.2, everything is working great. Have you tried resetting the watch to stock?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
19th March 2014, 03:58 AM |#7  
OP Senior Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 375
 
More
Tried 2 different watched.. Bluetooth works fine.. Use Bluetooth headphones to work out with and those never get disconnected.

Reset the watch multiple times.. Would work and then lose connection even though the app still shows connected.. The apps would not communicate with my phone

She did say they were getting a lot of complaints about my issue as well.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Last edited by bog3nator; 19th March 2014 at 04:05 AM.
19th March 2014, 10:30 AM |#8  
Penguwin's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by FANdroid

My SW2 and Nexus 5 work great together, no connection issues. I've had this combo for 2-3 months now.

^Same here... Sony SW2 with Nexus 5 (4.4.2) and haven't had any issues with bluetooth connectivity. As others mentioned, resetting the watch or unpair and re-pairing would be the first things I would try.

Best of luck... let us know how it goes.
19th March 2014, 02:27 PM |#9  
OP Senior Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 375
 
More
Done that. I should say that I got a pebble and have 0 issues.. Don't know why it was not working,, tried 2 different ones from 2 different stores.. Bc of that sony refused to even send me another.. They pretty much forced me to return it

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
21st March 2014, 10:05 AM |#10  
bdjam2's Avatar
Member
Flag Bronx
Thanks Meter: 14
 
More
Try again? Some Sony phones were updated to 4.4.2 today.

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
21st March 2014, 01:05 PM |#11  
Senior Member
Flag Eindhoven
Thanks Meter: 91
 
More
no problems with my Butterfly S either, just recently got 4.4.2

i did read about wifi disconnects but i guess that's unrelated

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes