FORUMS

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more

Original Moto G Receives Lollipop, OTA Captured

The original Moto G was released almost two years ago. Motorola still continues to … more

Device Review: No.1 X1 Rugged Smartphone

We are almost at the end of Q2 for 2015, and we have seen most of the flagship phones for the … more

When a Friend or Family Member Asks for a Phone Recommendation, What Do You Tell Them?

The majority of us here at XDA would consider … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] diag mode on viper one 6.1.0

26th April 2014, 11:34 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i'm trying to flash my htc one (m7) to page plus that's running viper one 6.1.0. i need to get the phone in diagnostic mode but can't get the ##3424 or ##3424# to work. is there something that i'm missing in order to get this to diag mode?

would appreciate any help or guidance!
 
 
26th April 2014, 11:40 PM |#2  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,744
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kentjohnson4

i'm trying to flash my htc one (m7) to page plus that's running viper one 6.1.0. i need to get the phone in diagnostic mode but can't get the ##3424 or ##3424# to work. is there something that i'm missing in order to get this to diag mode?

would appreciate any help or guidance!

try *#*#3424#*#*
26th April 2014, 11:44 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by clsA

try *#*#3424#*#*

That got me into the HTC test mode.. I'm just not sure of that is the diag mode that is needed to change prls and other files
27th April 2014, 12:13 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is there another Keystone that I can try?
27th April 2014, 12:18 AM |#5  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,744
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kentjohnson4

Is there another Keystone that I can try?

HTC Info Menu *#*#4636#*#*
27th April 2014, 01:45 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by clsA

HTC Info Menu *#*#4636#*#*

Thanks for your help. This doesn't work either. As soon as I hit the last * it erases everything that I had typed and just sits there.
27th April 2014, 02:05 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm also open to any guidance or help in how to return the phone to the stock rom. I'm running a Mac so I know that it can be more difficult to do everything.

Anyone care to help someone that has no idea what they are doing?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes