FORUMS

Restoring with Odin, not working.

18 posts
Thanks Meter: 0
 
By mariokiller64, Junior Member on 19th March 2014, 10:19 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have a rooted SGH-i337, I used Kingo's root to root it. I recently had safestrap with a custom rom loaded but I recently deleted the rom and then uninstalled safestrap. I then tried to do a full restore using Odin...but no matter how hard I try, I can't seem to get it working.
I have tried using the MF3 files and when that didn't work, I tried using the MK2 files.
I just keep getting this.

Code:
<ID:0/009> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> BL_I337UCUEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> AP_I337UCUEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> CP_I337UCUEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> CSC_ATT_I337ATTEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
<ID:0/009> File analysis..
<ID:0/009> SetupConnection..
<ID:0/009> Initialzation..
<ID:0/009> Set PIT file..
<ID:0/009> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/009> Removed!!
<ID:0/009> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
And a big ol' FAIL....can someone please help me restore my phone to it's original setting?
 
 
19th March 2014, 03:57 PM |#2  
DeadlySin9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 687
 
Donate to Me
More
Try reinstalling drivers, different USB ports, OEM cable, other cables, etc. There's no really telling what is causing it.

Sent from my SGH-I337 running Blackbox 3.0
The Following User Says Thank You to DeadlySin9 For This Useful Post: [ View ]
19th March 2014, 06:13 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by DeadlySin9

Try reinstalling drivers, different USB ports, OEM cable, other cables, etc. There's no really telling what is causing it.

Sent from my SGH-I337 running Blackbox 3.0

Is there specific instructions I should be following here?
I go into download mode by holding the down volume key and power button, then I press the up volume key when it prompts me.
A screen shows "Downloading...."
I load all the files through odin, hit start, and it should start working right there, right?

EDIT:
Reinstalled samsung drivers, I had a couple different ones installed actually for some reason...
Used a different USB port, and a different cable. Oddly enough, none of the ones on the motherboard worked and I decided to give the front ones a shot. Worked like a charm, suh-weeeet.
Last edited by mariokiller64; 19th March 2014 at 06:21 PM.
20th March 2014, 02:14 PM |#4  
cknewdeal's Avatar
Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 5
 
More
I have a similar problem, I'll give this a try when I get home.
22nd March 2014, 01:52 AM |#5  
Cool Odin 3.04
Quote:
Originally Posted by mariokiller64

I have a rooted SGH-i337, I used Kingo's root to root it. I recently had safestrap with a custom rom loaded but I recently deleted the rom and then uninstalled safestrap. I then tried to do a full restore using Odin...but no matter how hard I try, I can't seem to get it working.
I have tried using the MF3 files and when that didn't work, I tried using the MK2 files.
I just keep getting this.

Code:
<ID:0/009> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> BL_I337UCUEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> AP_I337UCUEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> CP_I337UCUEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> CSC_ATT_I337ATTEMK2_1921628_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
<ID:0/009> File analysis..
<ID:0/009> SetupConnection..
<ID:0/009> Initialzation..
<ID:0/009> Set PIT file..
<ID:0/009> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/009> Removed!!
<ID:0/009> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
And a big ol' FAIL....can someone please help me restore my phone to it's original setting?

used odin 3.04
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes