Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[FTF] Xperia Z1 C6903 14.3.A.0.681 Customized MY 1276-7939_R3C

OP chunlianghere

20th March 2014, 09:14 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
C6903_14.3.A.0.681_1276-7939_R3C Customized MY

https://mega.co.nz/#!VMpzXYrD!tOGfme...ffrUOCtqMd63A4
The Following 2 Users Say Thank You to chunlianghere For This Useful Post: [ View ]
20th March 2014, 09:21 AM   |  #2  
Destroyedbeauty's Avatar
Senior Member
Flag Sundsvall
Thanks Meter: 542
 
1,864 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by chunlianghere

C6903_14.3.A.0.681_1276-7939_R3C Customized MY

https://mega.co.nz/#!VMpzXYrD!tOGfme...ffrUOCtqMd63A4

Which region is this package from?
20th March 2014, 09:32 AM   |  #3  
meetdaleet's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 81
 
117 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Seems Malaysia

Regards

meet
The Following User Says Thank You to meetdaleet For This Useful Post: [ View ]
20th March 2014, 09:54 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Destroyedbeauty

Which region is this package from?

malaysia
20th March 2014, 10:07 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Smile Hows this .ftf ?
Quote:
Originally Posted by chunlianghere

malaysia

Hi.. did u installed this? hows this ftf? i have installed france ftf but its having some problems and its over heating. what abt this firmware? does it have heat issue ?
20th March 2014, 10:16 AM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by djdenzil

Hi.. did u installed this? hows this ftf? i have installed france ftf but its having some problems and its over heating. what abt this firmware? does it have heat issue ?

i being experience high usage of cpu. found out tat its "system".

have revert back to my backup, than i will try again n feedback here.
The Following User Says Thank You to chunlianghere For This Useful Post: [ View ]
20th March 2014, 12:10 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Thumbs up Working fine
Quote:
Originally Posted by chunlianghere

i being experience high usage of cpu. found out tat its "system".

have revert back to my backup, than i will try again n feedback here.

Installed.. its working fine.. may be have some yellow tint issue....
12th April 2014, 02:19 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 2
 
35 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
..
Quote:
Originally Posted by chunlianghere

C6903_14.3.A.0.681_1276-7939_R3C Customized MY

https://mega.co.nz/#!VMpzXYrD!tOGfme...ffrUOCtqMd63A4



error.....
12th April 2014, 05:15 AM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by avveMeetU

error.....

jus tested the link, still working fine.

may i know wat kind of error is it? screenshot?
The Following User Says Thank You to chunlianghere For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 06:25 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 2
 
35 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
..
Quote:
Originally Posted by chunlianghere

jus tested the link, still working fine.

may i know wat kind of error is it? screenshot?


my flashtool still not update..lol..
i already test it..its working fine..thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes