Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

FTF LTE Germany C6833-14.3.A.0.681

OP chemcup

20th March 2014, 12:43 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 72
 
193 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Just made FTF
https://mega.co.nz/#!iJ9zlAAK!gVQoyE...kGisnCat6kEyFU
The Following 5 Users Say Thank You to chemcup For This Useful Post: [ View ]
20th March 2014, 01:14 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
6802
Please put c6802
21st March 2014, 10:59 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
can you please also put up the md5 hash? mine seems to be currupted somehow ... thanks
21st March 2014, 05:24 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
153 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by ttkman

can you please also put up the md5 hash? mine seems to be currupted somehow ... thanks

FYI, 681 ftf works only with flashtool version 0.9.15.. could be the reason why u think ftf's corrupt.

i was one of the (un?)lucky early-birds to spot the first 681 FTF here on xda... i'd spent several horrible minutes scared out of my wits waiting for flashtool 0.9.13 to unfreeze while flashing the FTF i'd first downloaded.... too scared of bricking my phone to cancel coz the progress bar that dint move past 5% ... took a chance and unplugged after the longest 20 minutes of my life...downloaded another FTF... flashed again... still faced the same issue.. dint spend too much time to cancel the second time it happened... googled flashtool errors in general .. figured from another forum and another thread (non ZU related) that it helps sometimes to flash FTFs with the latest flashtool version..downloaded 0.9.15 and voila... that indeed helped... i see now on xda that several others shared the same experience using older flashtool versions.. and that 681 does need new flashtool version to be flashed properly... hope this helps... or that u've already figured that out by now..
21st March 2014, 05:28 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
i've installed it on my phone and it's slower than 4.3
21st March 2014, 10:38 PM   |  #6  
Lightbird's Avatar
Member
Thanks Meter: 37
 
77 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Cristi95

i've installed it on my phone and it's slower than 4.3

of course it is. These are around 100 MB more, which means more apps and more Services that are running @ the background.
21st March 2014, 11:31 PM   |  #7  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,372
 
2,992 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Yes more apps but that doesn't mean that there are more services or that it will be slower.

What do you mean by slower? Benchmark or just the user interface?

I found it quite fast most of the time except every so often it later for 1/2 a second. Live wallpaper problem?

Sent from my Xperia Z Ultra using Tapatalk
22nd March 2014, 02:03 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
127 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by Cristi95

i've installed it on my phone and it's slower than 4.3

i also noticed this...

it's slower then 4.3 when i press home button and it's slower when open and closed various app...



Inviato dal mio C6833 con Tapatalk 2
24th March 2014, 10:31 PM   |  #9  
Member
Flag Gatwick
Thanks Meter: 10
 
75 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Have you guys tried it with ART runtime? Should be faster?
25th March 2014, 05:21 AM   |  #10  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,372
 
2,992 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by CheesySeb

Have you guys tried it with ART runtime? Should be faster?

Sony have left ART out of their 4.4

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes