Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,832 Members 51,647 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

vs980 need help ASAP!

Tip us?
 
Jc8206
Old
#1  
Jc8206's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 85
Join Date: Apr 2011
Default vs980 need help ASAP!

I was attempting to flash a new rom from twrp, I did advanced wipe and accidentally wiped my sd card partition, now I am stuck in twrp with nothing to flash, recoveries are gone as well, how do I add a flashable zip to the phone to fix it??
 
Bwangster12
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 545
Join Date: Jan 2011
Location: New York
Quote:
Originally Posted by Jc8206 View Post
I was attempting to flash a new rom from twrp, I did advanced wipe and accidentally wiped my sd card partition, now I am stuck in twrp with nothing to flash, recoveries are gone as well, how do I add a flashable zip to the phone to fix it??
I had this problem using Philz Recovery, and ultimately sideloaded a zip with ADB and was able to flash that.

Being that it's TWRP, the process will be slightly different.

http://teamw.in/ADBSideload
The Following User Says Thank You to Bwangster12 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jc8206
Old
#3  
Jc8206's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 85
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Bwangster12 View Post
I had this problem using Philz Recovery, and ultimately sideloaded a zip with ADB and was able to flash that.

Being that it's TWRP, the process will be slightly different.

http://teamw.in/ADBSideload
the phone has been sitting at starting adb sideloadm feature for a while now, does it take a while to load up?
 
Jc8206
Old
#4  
Jc8206's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 85
Join Date: Apr 2011
now i cant for the life of me get adb to recognize my device, Ive installed the drivers with no luck
 
Jc8206
Old
#5  
Jc8206's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 85
Join Date: Apr 2011
will the rom zip show up in my file list in twrp? or does adb install the rom?
 
tatootie67
Old
#6  
tatootie67's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 323
Join Date: Nov 2012
Adb installs it with a push command. You have to put the rom in the same folder as your adb on pc.

Sent from my VS980 4G using Tapatalk
The Following User Says Thank You to tatootie67 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jc8206
Old
#7  
Jc8206's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 85
Join Date: Apr 2011
Finally got it, thanks for the info

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes