5,815,022 Members 38,601 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] HTC desire hd install ruu error 131

Tip us?
 
catalin1122
Old
(Last edited by catalin1122; 22nd March 2014 at 05:58 PM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 47
Join Date: Feb 2012
Question [Q] HTC desire hd install ruu error 131

Hello guy!
Today i bought a broken DHD. It's stuck in a bootloop. It had Unlocked bootloader but i locked it back and it is S-On. I can get in to fastboot and recovery (It has CWM). It apears that some1 tried to flash CyanogenMod and failed. I want to flash a RUU to make it work an then root and so on...but i can't find the right one...every time i get error 131. This is what i get from fastboot:
Code:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 2.00.0029
(bootloader) version-baseband: 26.14.04.28_
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: 0438
(bootloader) version-main: 1.31.405.6
(bootloader) serialno: 
(bootloader) imei: 
(bootloader) product: ace
(bootloader) platform: HBOOT-7230
(bootloader) modelid: PD9810000
(bootloader) cidnum: T-MOB101
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4030mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: fcef1579
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
(bootloader) region-id: 0
First i tried to install RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio_12.65.6 0.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed and thet I saw that my CID is T-MOB101 so i tried to install RUU_Ace_TMO_UK_1.75.110.2_R_Radio_12.28e.60.140f_2 6.04.02.17_M2_SF_release_163304_signed but on both i get error 131.

Does anyone know how to solve this? I would appreciate if you could share your ideas with me.

PS: Sry for my bad English.
 
Gussta
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 140
Join Date: Feb 2014
Location: Zagreb

 
DONATE TO ME
Did you try with goldcard?
 
catalin1122
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 47
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by Gussta View Post
Did you try with goldcard?
Nope, but i figured it out... I just unlocked the BL again, flashed a new recovery with fastboot, then I installed the boot.img of the rom that i wanted via fastboot and then i rebooted in recovery and flashed the rom...and it worked. The phone booted and everything works fine.
The Following User Says Thank You to catalin1122 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Gussta
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 140
Join Date: Feb 2014
Location: Zagreb

 
DONATE TO ME
Congratulations and thank you for explaining to others
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes