FORUMS

Multi window

331 posts
Thanks Meter: 227
 
By kevalthakkar, Senior Member on 27th January 2014, 12:18 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Multi window fully works in canvas 4
Plz anyone try to port for canvas hd
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2598306
The Following 3 Users Say Thank You to kevalthakkar For This Useful Post: [ View ]
 
 
27th January 2014, 12:43 PM |#2  
Prince Chandela's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 125
 
More
Quote:
Originally Posted by kevalthakkar

Multi window fully works in canvas 4
Plz anyone try to port for canvas hd
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2598306

I am going to try to port it
27th January 2014, 01:05 PM |#3  
Sk.D's Avatar
Senior Member
Flag City Of Dreams!!
Thanks Meter: 1,244
 
More
Quote:
Originally Posted by kevalthakkar

Multi window fully works in canvas 4
Plz anyone try to port for canvas hd
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2598306

Is it inbuilt or using some modules ????
The Following User Says Thank You to Sk.D For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 01:32 PM |#4  
kevalthakkar's Avatar
OP Senior Member
Flag ahmedabad
Thanks Meter: 227
 
Donate to Me
More
I don't know
Sent from my Micromax A116 using xda premium
Last edited by kevalthakkar; 27th January 2014 at 01:35 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to kevalthakkar For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 03:59 PM |#5  
kevalthakkar's Avatar
OP Senior Member
Flag ahmedabad
Thanks Meter: 227
 
Donate to Me
More
Plz try to port....

Sent from my Micromax A116 using xda premium
The Following 3 Users Say Thank You to kevalthakkar For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 04:15 PM |#6  
WalkerBales's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 458
 
More
Request @cmahendra or @manunair or @rajneeshk

Sent from my Micromax A116 using XDA Premium 4 mobile app
27th January 2014, 04:26 PM |#7  
Senior Member
Flag From Haripad (Alleppey) Working in Bangalore
Thanks Meter: 837
 
More
Quote:
Originally Posted by WalkerBales

Request @cmahendra or @manunair or @rajneeshk

Sent from my Micromax A116 using XDA Premium 4 mobile app

Already ported....trying to fix a few minor bugs
The Following 5 Users Say Thank You to manunair For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 05:01 PM |#8  
Sk.D's Avatar
Senior Member
Flag City Of Dreams!!
Thanks Meter: 1,244
 
More
Quote:
Originally Posted by manunair

Already ported....trying to fix a few minor bugs

Good going bro.
Best of luck..
The Following 2 Users Say Thank You to Sk.D For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 05:05 PM |#9  
kevalthakkar's Avatar
OP Senior Member
Flag ahmedabad
Thanks Meter: 227
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by manunair

Already ported....trying to fix a few minor bugs

Thank u manoj sir.......:thumbup:

Sent from my Micromax A116 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to kevalthakkar For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 05:07 PM |#10  
professor_proton's Avatar
Senior Member
Flag Gurgaon
Thanks Meter: 86
 
More
Why not simply use xhalo xposed module ???

Sent from my A500 using XDA Premium 4 mobile app
27th January 2014, 05:58 PM |#11  
blackbeard's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere around you
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by professor_proton

Why not simply use xhalo xposed module ???

Sent from my A500 using XDA Premium 4 mobile app

Xposed module doesn't have feature to control two windows at a time. And using pa halo just populates the statusbar
The Following User Says Thank You to blackbeard For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes