Post Reply

[Q] G Pro LG-F240L Flashing Problem

OP Ishan Sardar

22nd March 2014, 06:35 PM   |  #1  
Ishan Sardar's Avatar
OP Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 53
 
318 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
was half way through flashing my g pro with following vbs script method from here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476

but when i went to select language the window doesn't show anything...any idea?


22nd March 2014, 07:00 PM   |  #2  
stolenprecious's Avatar
Junior Member
Flag Riyadh
Thanks Meter: 3
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Talking
[QUOTE=Ishan Sardar;51289072]was half way through flashing my g pro with following vbs script method from here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476

but when i went to select language the window doesn't show anything...any idea?

no prob just leave it i flash 4.4 on my F240L With same issue every thing is fine i am running kk...
22nd March 2014, 07:21 PM   |  #3  
Ishan Sardar's Avatar
OP Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 53
 
318 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
[QUOTE=stolenprecious;51289623]
Quote:
Originally Posted by Ishan Sardar

was half way through flashing my g pro with following vbs script method from here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476

but when i went to select language the window doesn't show anything...any idea?

no prob just leave it i flash 4.4 on my F240L With same issue every thing is fine i am running kk...

ok now i chose different country and then flashed the language as blank as it was but now got stuck at this..i can transfer all file and stuff on the phone memory and memory card but it still says my phone is disconnected why?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank