More Android 5.0 Details Revealed, Microsoft Band Fitness Tracker – XDA TV

Google talks more about Android 5.0 Lollipop! That and much … more

Google Allows Search Queries To Interact With Apps

Android 5.0 Lollipop brings lots of new features that are quite useful for end users and … more

Lenovo Officially Owns Motorola, Following ~$3 Billion Deal

Google is now officially no longer the owner of American phone manufacturer … more

Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more
Post Reply

Problem with sim card puk code

OP Angel2k6

23rd March 2014, 09:26 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
95 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Hi all, i have a problem.

I've entered 3 times a wrong pin code. I don't have the "card" with the puk code, so i decided to call my network company ( R , spanish), they've provided me my puk, but every time i try to enter it to unlock the sim the phone give me "wrong puk code" (i've called it 2 or 3 times to ask if puk code is correct and they have checked it also with sim ID, in the rear of sim card.. it's correct) .. i tried also to change phone .. but it's the same.. every time wrong code ..

i'm foreign and i cannot change sim card with a duplicate ... and now i can try other 4 times to enter the right code.. what i have to do?

i need the sim just for activate whatsapp (i bought a new phone), because whatsapp send an sms with a code to activate it..

Do you have any idea? Thank you!

I'm sorry for my poor english..
23rd March 2014, 10:28 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
don't panic! go to any office of your network company with passport and request to change your sim card ... Thats all
In my country it's free and really fast


Quote:
Originally Posted by Angel2k6

Hi all, i have a problem.

I've entered 3 times a wrong pin code. I don't have the "card" with the puk code, so i decided to call my network company ( R , spanish), they've provided me my puk, but every time i try to enter it to unlock the sim the phone give me "wrong puk code" (i've called it 2 or 3 times to ask if puk code is correct and they have checked it also with sim ID, in the rear of sim card.. it's correct) .. i tried also to change phone .. but it's the same.. every time wrong code ..

i'm foreign and i cannot change sim card with a duplicate ... and now i can try other 4 times to enter the right code.. what i have to do?

i need the sim just for activate whatsapp (i bought a new phone), because whatsapp send an sms with a code to activate it..

Do you have any idea? Thank you!

I'm sorry for my poor english..

23rd March 2014, 10:30 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
95 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by Angel2k6

Hi all, i have a problem.

i'm foreign and i cannot change sim card with a duplicate

Quote:
Originally Posted by linux5

don't panic! go to any office of your network company with passport and request to change your sim card ... Thats all
In my country it's free and really fast

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank