Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,988 Members 45,146 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] TF300T stuck on asus boot screen after flasing Baked bb6 SOLVED

Tip us?
 
marketar
Old
(Last edited by marketar; 24th March 2014 at 07:42 PM.) Reason: complete the original post and solution found
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Default [Q] TF300T stuck on asus boot screen after flasing Baked bb6 SOLVED

Hi there,

I succesfully flashed TWRP 2.5 and Cromi-X 5 a while ago. That went pretty smooth. But I was wondering, is this where all the fuzz is about?
So I stumbled up on Baked, and I thought 'this is it!'.

Because BB6 was the latest full release so I tried that.
But first succesfully went to TWRP 2.6.3.0.

I checked this thread for install instructions of BB6.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2015165
After flashing BB6 and Gapps I rebooted but I won't pass the ASUS logo.
I can boot TWRP though but device is not recognized in fastboot or device manager.

I have a WW SKU 10.6.1.27.5 firmware and bootloader JB 4.2.1 . And.... a Transformer which I can't use.

Hope you can help!!

Edit: SOLVED! Transformer is back to stock rom and recovery, thanks to Buster99 http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51219798
 
lj50036
Old
#2  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1202
Posts: 1,417
Join Date: Feb 2013
Location: Muti-Verse

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by marketar View Post
Hi there,

I succesfully flashed TWRP 2.5 and Cromi-X 5 a while ago. That went pretty smooth. But I was wondering, is this where all the fuzz is about?
So I stumbled up on Baked, and I thought 'this is it!'.

Because BB6 was the latest full release so I tried that.
But first succesfully went to TWRP 2.6.3.0.

I checked this thread for install instructions of BB6.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2015165
After flashing BB6 and Gapps I rebooted but I won't pass the ASUS logo.
I can boot TWRP though but device is not recognized in fastboot or device manager.

I have a WW SKU 10.6.1.27.5 firmware and bootloader JB 4.2.1 . And.... a Transformer which I can't use.

Hope you can help!!

Edit: SOLVED! Transformer is back to stock rom and recovery, thanks to Buster99 http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51219798
Add 'solved' to the thread name.....
The Following User Says Thank You to lj50036 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
marketar
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by lj50036 View Post
Add 'solved' to the thread name.....
Done!
The Following User Says Thank You to marketar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Calc+ is a Smart and Beautiful Android Calculator

As we’ve said inthe past, there are quite a few calculators available on Android. … more

Get Better Debug Data with Crash Report SDK

Developing an application is a hard and often times ungratifying task. It also requires quite a … more

Navigate to Your Favorite Places with LocationDetector

If you’re enjoying an active way of life, you probablytravel a lot, go fishing, … more

LifeStats Automatic Journal Keeps Tabs of Your Day

Most of us live very active lives. This is after all why we’re fans of mobile … more