Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,319 Members 52,981 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Are there any good xposed modules for the g flex?

Tip us?
 
Doomstick
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 94
Join Date: Aug 2011
Default Are there any good xposed modules for the g flex?

I tried gravity box, only tested the status bar options and they didn't seem to work. I'm rooted.

Sent from my LG-LS995 using xda app-developers app
 
imitenotbecrazy
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 114
Posts: 588
Join Date: Nov 2011
Use G2 Xposed. Works great

sent from the new G Flex
Future
G3
Current
S5
Past
GFlex Nexus4 Note12.2 G2GNOTE2SGS4Hero H2000+TF300FascinateIncredibleGnexNoteCaptivateONE X
SkyrocketveerVividFocusNexus S 4gAtrix2SGS2infuseiP4
The Following User Says Thank You to imitenotbecrazy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kintwofan
Old
#3  
kintwofan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,856
Posts: 5,016
Join Date: Jul 2011
Location: Irmo, SC

 
DONATE TO ME
And spend the .99 for the G2 Xposed pro

Sent from my LG-D959 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to kintwofan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Doomstick
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 94
Join Date: Aug 2011
I bought the g2 xposed pro, but I don't see an option for screenshot on holding the power button

Sent from my LG-LS995 using xda app-developers app
 
canecbr600
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 437
Join Date: Oct 2008
I use g2 xposed, xblast, app settings.....
The Following User Says Thank You to canecbr600 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
guisof
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 141
Join Date: Feb 2008
I use Xpose APP Settings, advanced power menu, posed full screen caller id, exchange bypass (not yet activated)
The Following User Says Thank You to guisof For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Vinsane
Old
#7  
Vinsane's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 113
Posts: 1,283
Join Date: Jul 2010
Location: Dallas
Do all the options in the G2 Xposed Pro work for us then?
 
SayWhat10
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 2,414
Join Date: Jun 2010
Location: Miami
will using this hinder up from getting updates?
 
schollianmj
Old
#9  
schollianmj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 85
Posts: 409
Join Date: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by SayWhat10 View Post
will using this hinder up from getting updates?
well, in order for xposed to work you must be rooted. And once your rooted the updates will fail, so....... yes. yes it will.
HTC One M8 on AT&T. Rooted,S-Off Unlocked. currently runing someones ROM.... it changes so often....

I served in, and support, the US Military. Do you?

"Every night millions of people go to sleep at night and wonder if they made a difference. US Marines don't have that problem." President Ronald Reagan
 
pitbull292006
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 94
Posts: 269
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by schollianmj View Post
well, in order for xposed to work you must be rooted. And once your rooted the updates will fail, so....... yes. yes it will.
Actually this is wrong.....Rooting won't make the updates fail, a custom recovery would.

Sent from my LG-D959 using XDA Premium 4 mobile app

Thread Tools
Display Modes