T-Mobile Expands Its LTE Network

T-Mobile US has announced moreLTE network expansion. The carrierwill provide asignal for the700 MHz band, … more

Kernel Source Available for HTC One M8

HTC pushed the Lollipop-based Sense update to the developer edition of the HTC One M8 just a couple … more

Asus Hints at Upcoming Week-long Battery Smartwatch

Asus hinted that their next smartwatch, succesor to the elegant ZenWatch, could feature … more

Note 4 Full Caller ID Mod

Flash this mod to get a clean full-screen caller ID on your Note 4, which also comes with a Call Recording button … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

freegee at&t d950

OP deadenz

27th March 2014, 03:03 PM   |  #1  
deadenz's Avatar
OP Senior Member
Flag Bakersfield, CA
Thanks Meter: 76
 
464 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
I've read a couple places freegee can be used to install cwm. is this true with the at&t d950 variant?
27th March 2014, 03:39 PM   |  #2  
kintwofan's Avatar
Senior Member
Flag Irmo, SC
Thanks Meter: 2,882
 
5,062 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
No all us variants have a locked bootloader. Also, you've created a bunch if there's with very frequently discussed topics. May I suggest you take a minute to search before starting a thread. It will help you to get the most out of your experience here on xda and help keep the forum clean.

Sent from my LG-D959 using Tapatalk
The Following 3 Users Say Thank You to kintwofan For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes