Post Reply

[Q] Ultrabeam Revolution accelerometer/orientation sensor problem

OP Kage52124

30th December 2013, 04:43 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hey all,

I love the Ultrabeam Revolutionary ROM, but one thing kept bothering me. The accelerometer and orientation sensor didn't seem to work. I tried a few different apps to just test them, but they report no changes when tilted. Also, I used a sensor detector app to tell me if the sensors were at least known to exist, which they were. So apps can detect the sensors exist in the device, but the ROM doesn't make any use of it.

Has anyone else had this problem? I would have posted to the Android development forum, but I don't yet have permission for that.

Thanks a bunch for reading!
19th March 2014, 07:40 AM   |  #2  
manav113's Avatar
Senior Member
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/Earth/India/Vadodara
Thanks Meter: 32
 
191 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Same problem with me too...
19th March 2014, 11:31 PM   |  #3  
Stone. Cold's Avatar
Senior Member
Flag Error 404
Thanks Meter: 1,156
 
1,618 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Is this issue still remaining?

P.S Does this happen to everyone who is currently using the UltraBeam GB ROM?
24th March 2014, 07:45 PM   |  #4  
manav113's Avatar
Senior Member
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/Earth/India/Vadodara
Thanks Meter: 32
 
191 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Well it happens to users which doesn't have this ROM ..

Sent from my A15 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes