Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

restore default power menu

OP koolguy366

23rd March 2014, 10:38 AM   |  #1  
OP Member
Flag kerala_kochi
Thanks Meter: 8
 
82 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Hi guys Im using arhd 31.3 version and I flashed lyapokamod.
But I just selected the audiomod only.
But now it changed my power menu.
I wanna go back to the normal one
23rd March 2014, 11:00 AM   |  #2  
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,794
 
14,308 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
You already asked it in the thread ! Give it some time......reflash the rom with a cache wipe.
The Following User Says Thank You to Mr Hofs For This Useful Post: [ View ]
23rd March 2014, 11:46 AM   |  #3  
OP Member
Flag kerala_kochi
Thanks Meter: 8
 
82 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by Mr Hofs

You already asked it in the thread ! Give it some time......reflash the rom with a cache wipe.

Thanks mate... Reflashing doesn't make sense coz I want lyapoka sound mod,n whenevr I flash it d power menu changes for no reason
23rd March 2014, 12:23 PM   |  #4  
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,794
 
14,308 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
If one mod breaks another there is not much you can do about it.
24th March 2014, 09:13 AM   |  #5  
Pearli's Avatar
Junior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 5
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
if i remember correctly, you can de-select the mod you don't want in aroma installer and after this it will ask you for resetting it to standard?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes