Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,457 Members 51,728 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Audio & USB Storage Stopped Working

Tip us?
 
n1nj4Lo
Old
#1  
n1nj4Lo's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 219
Posts: 1,580
Join Date: Aug 2008
Location: Atlanta
Default Audio & USB Storage Stopped Working

What to do I was using a usb hub and saw once it said something about usb storage and to eject, but now it acts like the usb hub isn't there and won't pick anything up not even the keyboard and I've tried two different hdmi cables and neither one of them will give me audio.
My owned smartphone list order:
HTC Mogul
Samsung i760
HTC TP2
LG Fathom
HTC HD2
(Went to the darkside.... Still waiting for my cookies!!)
Dell Streak (Mini) 5
Samsung Galaxy Note 2 (Finally got my cookies | i317 on T-Mobile)
_

Using HTC HD2 - [Windows Mobile 6.5 Stock, Ubuntu and MccMBoXMaX SD] - Dell Streak (Mini) 5 [LXdroid 0.2] - Samsung i317 [DN3 v4B 4.4.2]
 
PHYSC-1
Old
(Last edited by PHYSC-1; 24th May 2014 at 07:02 PM.)
#2  
Member
Thanks Meter 20
Posts: 82
Join Date: Aug 2013
Sounds silly but just try turning the ouya on then removing the hdmi cable wait 5 seconds and reinsert whilst on.Had hdmi drop out on many devices, and yes although it's unprofessional it has worked for me before.Try the same with the hub but just reboot after reinserting after 5 seconds.
 
n1nj4Lo
Old
#3  
n1nj4Lo's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 219
Posts: 1,580
Join Date: Aug 2008
Location: Atlanta
I turned it over on it's side and it fixed both my problems. LoL
My owned smartphone list order:
HTC Mogul
Samsung i760
HTC TP2
LG Fathom
HTC HD2
(Went to the darkside.... Still waiting for my cookies!!)
Dell Streak (Mini) 5
Samsung Galaxy Note 2 (Finally got my cookies | i317 on T-Mobile)
_

Using HTC HD2 - [Windows Mobile 6.5 Stock, Ubuntu and MccMBoXMaX SD] - Dell Streak (Mini) 5 [LXdroid 0.2] - Samsung i317 [DN3 v4B 4.4.2]
 
brandogg
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 602
Join Date: Jul 2008
You probably have some loose solder joints. I haven't had any issues with mine but pretty much everything you plug into it feels loose, might take it a part and put some heat to it soon.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Android App Review: How to Speed Up Your Android Phone – XDA Developer TV

Is your Android device running slow? Is your Android device … more

Make a Pre-Rooted Stock Sony ROMs in Just Few Clicks

Many usersdon’t see any particular reason to change out the stock firmware … more

Add Timestamps to Xposed Installer Logs with… Xposed!

If talking about the most interesting projects in the last few years, we must … more

Secrecy Goes Open Source, Assures File Encryption

As some of you may remember, a while back we spoke about Secrecy, an effective file … more