Lollipop for OnePlus One Enters Testing Stage

Cyanogen just announced on their twitter that their CyanogenMod Lollipop build for the OnePlus … more

Xiaomi Business Model Unlike Usually Conceived

This article explains how Xiaomi sells phones not just to be a mobile OEM, but also to seed … more

Note 4 Launcher Theme Collection

If you like the features and integration of the TouchWiz Launcher on your Note 4, FrenchFamousTeam put … more

Verizon Allows Customers to Opt Out of Supercookies

Following the controversy that Verizon’s zombie “supercookies” … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] LMT Launcher

OP bestbet06

27th May 2013, 06:56 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: May 2013
Obviously I have the new Verizon GS4 and it is rooted. I have installed LMT Launcher with "file explorer" and I cannot get my pie or anything to work. Ive checked through threads and youtube and I can't figure it out. For the "set gesture input" Ive gone through the list, picking every option and it still won't work. And since I am a newb figuratively and literally I cannot post here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1330150

Any help would be much appreciated


I tried to delete this thread, I found out the problem
Last edited by bestbet06; 27th May 2013 at 08:39 AM. Reason: Found Problem
14th June 2013, 06:38 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
WAIT
Quote:
Originally Posted by bestbet06

Obviously I have the new Verizon GS4 and it is rooted. I have installed LMT Launcher with "file explorer" and I cannot get my pie or anything to work. Ive checked through threads and youtube and I can't figure it out. For the "set gesture input" Ive gone through the list, picking every option and it still won't work. And since I am a newb figuratively and literally I cannot post here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1330150

Any help would be much appreciated


I tried to delete this thread, I found out the problem

i have the same problem! can you tell me what you found out ?!
14th June 2013, 07:45 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 17
 
69 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by chadbad

i have the same problem! can you tell me what you found out ?!

Set input to 3. That is what works for me if you can't get PIE to work try to make the activation area larger.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
20th June 2013, 07:05 PM   |  #4  
Reinaldo33897's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 527
 
1,221 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Awesome I set activation area thickness to 40 and it shows up now.
Last edited by Reinaldo33897; 23rd July 2013 at 03:56 AM.
25th March 2014, 12:44 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
LMT not working
Nevermind i figured it out... Had to update the version... had a bad copy.

I have installed it correctly, i have used all the input numbers, and i have even changed the activation area multiple times and i still can't get it to work. Im a noob so to say with rooting. So some help would be appreciated!
Last edited by brewerdakota; 25th March 2014 at 01:02 AM. Reason: Solved
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes