Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,170 Members 49,003 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No more PA or ASOP settings?

Tip us?
 
Godson777
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 27
Join Date: Jul 2012
Question [Q] No more PA or ASOP settings?

So, I updated to PA 4.2 BETA1 20140318 (Not sure if this matters, but just making sure) and I'm loving the KitKat OS so far, but I noticed the DPI was set to phone UI, so I went to settings to change the DPI for some of my apps like the launcher and stuff, only to find out there's no PA prefences, or any ASOP settings, like assigning items to the quick settings.

Is this some kind of glitch that may have occurred while installing or something? Or was this intentional? It's kinda bugging me knowing I can't modify the phone like in PA 3.99

(P.S: Using Galaxy Nexus, just in case this matters...)
 
Pirateghost
Old
#2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 6217
Posts: 10,032
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
If you take the time to read the change log thread, you wouldn't have needed to post this

Sent from my Nexus 5
 
Android5ever
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 15
Join Date: Jan 2014
This is not a bug PA is completely rewriting the ROM from the ground up making the rim feel more "googly" so you won't find a ROM setting section in settings also since it still in beta and PA is starting from scratch most functionality from 3.99 is not there but you have to give PA credit for building one of the best looking/ feeling roms ever made.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Godson777
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 27
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Pirateghost View Post
If you take the time to read the change log thread, you wouldn't have needed to post this

Sent from my Nexus 5
Don't you think I already checked? I didn't see anything about the ROM's settings. ._.

Quote:
Originally Posted by Android5ever View Post
This is not a bug PA is completely rewriting the ROM from the ground up making the rim feel more "googly" so you won't find a ROM setting section in settings also since it still in beta and PA is starting from scratch most functionality from 3.99 is not there but you have to give PA credit for building one of the best looking/ feeling roms ever made.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Oh, okay. Thanks for the info.
 
Pirateghost
Old
#5  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 6217
Posts: 10,032
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Godson777 View Post
Don't you think I already checked? I didn't see anything about the ROM's settings. ._.

Oh, okay. Thanks for the info.
The change log literally explains every feature, where to find the settings for them, and how to use them. That is actually the entire purpose of the thread. How can one possibly say there was nothing in the about rom settings?

Sent from my Nexus 5
 
yogi.306
Old
#6  
yogi.306's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 504
Join Date: Mar 2013
Service Thanks for the information

Quote:
Originally Posted by Pirateghost View Post
The change log literally explains every feature, where to find the settings for them, and how to use them. That is actually the entire purpose of the thread. How can one possibly say there was nothing in the about rom settings?

Sent from my Nexus 5

Thanks for the information, but i would say, the time you have spent replying to him for his question, by that time you may have answered the question he asked.
Thanks & Regards,
Yogi

My Work:
is your Volume button is broken ? Try this very light app (Free & no ads.)
https://play.google.com/store/apps/d...u.volumebutton
Please give 5 Star and your review

Daily, Everyday start your day with the Best Quotes- Transparent Widget App.
https://play.google.com/store/apps/d...uquoteoftheday
Please give 5 Star and your review
 
Pirateghost
Old
#7  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 6217
Posts: 10,032
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by yogi.306 View Post
Thanks for the information, but i would say, the time you have spent replying to him for his question, by that time you may have answered the question he asked.
Unless he had of course actually read the thread and learned what he needed rather than just giving a quick answer on this worthless thread.

Sent from my Nexus 5
 
yogi.306
Old
#8  
yogi.306's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 504
Join Date: Mar 2013
Thumbs up +1

Quote:
Originally Posted by Pirateghost View Post
Unless he had of course actually read the thread and learned what he needed rather than just giving a quick answer on this worthless thread.

Sent from my Nexus 5

+ 1 to you
Thanks & Regards,
Yogi

My Work:
is your Volume button is broken ? Try this very light app (Free & no ads.)
https://play.google.com/store/apps/d...u.volumebutton
Please give 5 Star and your review

Daily, Everyday start your day with the Best Quotes- Transparent Widget App.
https://play.google.com/store/apps/d...uquoteoftheday
Please give 5 Star and your review
 
adomol
Old
#9  
adomol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 216
Join Date: Jan 2014
The way people ask for the PA settings around these forums you would think it was code for crack!
Tablet 1: Nexus 7 (grouper) [ROM] All-F2FS SlimKat 4.6 from legolas93 [KERNEL] SlimKernel by legolas93
Tablet 2: Nexus 7 (flo) [ROM] SlimKat 4.6 [KERNEL] Glitch - r142
Help this poor soul to more space in the cloud and you get 10 + 1gb for yourself... click ---> Yandex!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes