Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,814 Members 44,114 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No os, twrp 2.6.0.0 htc one PLEASE HELP

Tip us?
 
siddy204
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2014
Default [Q] No os, twrp 2.6.0.0 htc one PLEASE HELP

Hi all. My phone is rooted and s-on it has hboot 1.54 and twrp 2.6.0.0, it has no os and I cant install any rom?
What should I do? It is an HTC ONe with vodafone uk. PLEASE HELP
 
mb_guy
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 335
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by siddy204 View Post
Hi all. My phone is rooted and s-on it has hboot 1.54 and twrp 2.6.0.0, it has no os and I cant install any rom?
What should I do? It is an HTC ONe with vodafone uk. PLEASE HELP
Please post output from "fastboot getvar -all" remove imei and serial number.
Phone: HTC One- Rogers unlocked
Rom: 4.4.2 Stock Sense 6
Stock Kernel

Old Phone: HTC Sensation, HD2, Tilt
Rom: ARHD
kernel: stock
 
siddy204
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by mb_guy View Post
Please post output from "fastboot getvar -all" remove imei and serial number.
I cant do that as my phone isnt detected by my computer
 
mb_guy
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 335
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by siddy204 View Post
I cant do that as my phone isnt detected by my computer
There are several solutions for this in @nkk71 guide under FAQ
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2541082

You need to have this working first.
Phone: HTC One- Rogers unlocked
Rom: 4.4.2 Stock Sense 6
Stock Kernel

Old Phone: HTC Sensation, HD2, Tilt
Rom: ARHD
kernel: stock
 
nkk71
Old
#5  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,924
Posts: 5,890
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by siddy204 View Post
I cant do that as my phone isnt detected by my computer
Quote:
Originally Posted by mb_guy View Post
There are several solutions for this in @nkk71 guide under FAQ
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2541082

You need to have this working first.
FAQ #2 in particular, you can disregard the rest of the guide

PS: 2.6.0.0 is seriously outdated if you have an m7_u/ul
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


ARChon Lets You Run Android Apps in Google Chrome Browser

Not too long ago, Google added the ability torun select Android applications on … more

Flyme OS Finds Its Way to the Google Nexus 5

Flyme OS is a heavily modified Android variantdeveloped by the Meizu team for their MX … more

MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more