Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,165 Members 43,932 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [Help]Stuck at sony logo

Tip us?
 
sheksbear
Old
#1  
sheksbear's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 70
Join Date: Apr 2012
Default [Q] [Help]Stuck at sony logo

While Restoring my Phone Data using TWRP I cleared system,Dalvik Cache,Data and when i tried restoring i said restore failed and when i rebooted my phone is just stuck at sony logo

I tried reflashing .681 firmware using flashtool but no use

I think i also have lost the root as i am unable to log in to Recovery mode


Guys help me please!!!
 
gregbradley
Old
#2  
gregbradley's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 3715
Posts: 8,809
Join Date: Mar 2011
Location: Manchester

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sheksbear View Post
While Restoring my Phone Data using TWRP I cleared system,Dalvik Cache,Data and when i tried restoring i said restore failed and when i rebooted my phone is just stuck at sony logo

I tried reflashing .681 firmware using flashtool but no use

I think i also have lost the root as i am unable to log in to Recovery mode


Guys help me please!!!
If you wipe system, then guess what, you just wiped your system.

Hard reset your phone and flash a stock FTF again (Flashtool should work) or repair your phone using pccomapanion.
You will have lost root as well as all other settings etc.

Once you have repaired the phone, install recovery again and try your backup. If you were on .691 with dual recovery, it will fail because it does not mount system.

How to get root on Xperia Z1 with KitKat 4.4.2, 4.4.3 & 4.4.4

If you are unsure, then read this.
If you are still unsure, watch this.

 

My contributions.
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants. Sir Isaac Newton


[X10] | [NEO] | [Xperia T/TX] |
[Xperia Z1]
You are free to share my work, but please provide the correct credits and a link to my original thread.


The Following User Says Thank You to gregbradley For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sheksbear
Old
#3  
sheksbear's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 70
Join Date: Apr 2012
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Processing of amss_fsg.sin finished.
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Processing apps_log.sin
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Checking header
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Flashing data
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Processing of apps_log.sin finished.
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Processing cache.sin
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Checking header
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Flashing data
25/009/2014 21:09:58 - INFO - Processing of cache.sin finished.
25/009/2014 21:09:58 - INFO - Ending flash session
25/009/2014 21:09:58 - ERROR - C:\Flashtool\.\firmwares\prepared\system.sin (The system cannot find the file specified)
25/009/2014 21:09:58 - ERROR - Error flashing. Aborted
25/009/2014 21:09:58 - INFO - Device connected in flash mode
25/009/2014 21:09:59 - INFO - Device disconnected
25/010/2014 21:10:01 - INFO - Device connected in flash mode


i am getting this error in Flashtool while flashing .534
 
sheksbear
Old
#4  
sheksbear's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 70
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by gregbradley View Post
If you wipe system, then guess what, you just wiped your system.

Hard reset your phone and flash a stock FTF again (Flashtool should work) or repair your phone using pccomapanion.
You will have lost root as well as all other settings etc.

Once you have repaired the phone, install recovery again and try your backup. If you were on .691 with dual recovery, it will fail because it does not mount system.
Please help
 
omegahanggara
Old
#5  
omegahanggara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 469
Join Date: Jan 2013
Location: Jakarta
Quote:
Originally Posted by sheksbear View Post
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Processing of amss_fsg.sin finished.
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Processing apps_log.sin
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Checking header
25/009/2014 21:09:56 - INFO - Flashing data
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Processing of apps_log.sin finished.
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Processing cache.sin
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Checking header
25/009/2014 21:09:57 - INFO - Flashing data
25/009/2014 21:09:58 - INFO - Processing of cache.sin finished.
25/009/2014 21:09:58 - INFO - Ending flash session
25/009/2014 21:09:58 - ERROR - C:\Flashtool\.\firmwares\prepared\system.sin (The system cannot find the file specified)
25/009/2014 21:09:58 - ERROR - Error flashing. Aborted
25/009/2014 21:09:58 - INFO - Device connected in flash mode
25/009/2014 21:09:59 - INFO - Device disconnected
25/010/2014 21:10:01 - INFO - Device connected in flash mode


i am getting this error in Flashtool while flashing .534
Remove this folder, and try again

C:\Flashtool\.\firmwares\prepared

Sent from my C6903 using Tapatalk
"It is not the size of the sword... It is how you use it!!!"
 
sheksbear
Old
#6  
sheksbear's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 70
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by gregbradley View Post
If you wipe system, then guess what, you just wiped your system.

Hard reset your phone and flash a stock FTF again (Flashtool should work) or repair your phone using pccomapanion.
You will have lost root as well as all other settings etc.

Once you have repaired the phone, install recovery again and try your backup. If you were on .691 with dual recovery, it will fail because it does not mount system.
Quote:
Originally Posted by omegahanggara View Post
Remove this folder, and try again

C:\Flashtool\.\firmwares\prepared

Sent from my C6903 using Tapatalk
Not Working Still Getting The error in between flashing

- Processing cache.sin
25/028/2014 21:28:29 - INFO - Checking header
25/028/2014 21:28:29 - INFO - Flashing data
25/028/2014 21:28:31 - INFO - Processing of cache.sin finished.
25/028/2014 21:28:31 - INFO - Ending flash session
25/028/2014 21:28:31 - ERROR - C:\Flashtool\.\firmwares\prepared\system.sin (The system cannot find the file specified)
25/028/2014 21:28:31 - ERROR - Error flashing. Aborted
 
omegahanggara
Old
#7  
omegahanggara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 469
Join Date: Jan 2013
Location: Jakarta
Quote:
Originally Posted by sheksbear View Post
Not Working Still Getting The error in between flashing

- Processing cache.sin
25/028/2014 21:28:29 - INFO - Checking header
25/028/2014 21:28:29 - INFO - Flashing data
25/028/2014 21:28:31 - INFO - Processing of cache.sin finished.
25/028/2014 21:28:31 - INFO - Ending flash session
25/028/2014 21:28:31 - ERROR - C:\Flashtool\.\firmwares\prepared\system.sin (The system cannot find the file specified)
25/028/2014 21:28:31 - ERROR - Error flashing. Aborted
What is your flashing configuration? Do you exclude something?

Sent from my C6903 using Tapatalk
"It is not the size of the sword... It is how you use it!!!"
 
sheksbear
Old
#8  
sheksbear's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 70
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by omegahanggara View Post
What is your flashing configuration? Do you exclude something?

Sent from my C6903 using Tapatalk
 
omegahanggara
Old
#9  
omegahanggara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 469
Join Date: Jan 2013
Location: Jakarta
Quote:
Originally Posted by sheksbear View Post
Is your drive C: full?

Sent from my C6903 using Tapatalk
"It is not the size of the sword... It is how you use it!!!"
 
sheksbear
Old
#10  
sheksbear's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 70
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by omegahanggara View Post
Is your drive C: is full?

Sent from my C6903 using Tapatalk
No.....150 Gb Free Space available !! i am really worried

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes