Post Reply

Bionic stuck ,need help

OP PassingThruLife

20th March 2014, 11:18 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
279 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
I purchased a very cheap Bionic($35) that I knew had some software issues. it arrives today and I turn it on and see it is stuck on the "please wait a few minutes" screen. It will reboot and repeat,same thing.

I SBF it using RSDlite and wipe cache,same thing. What can I do now? I figured an SBF would fix it but I guess not.

I'm able to access recovery and everything,but cant get past this screen...


Click image for larger version

Name:	2014-03-20_18-12-54_294.jpg
Views:	38
Size:	250.8 KB
ID:	2641324
26th March 2014, 08:46 AM   |  #2  
Senior Member
Flag San Francisco, CA
Thanks Meter: 60
 
369 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Take out all the cards, even any SIMs and microSD cards, and try again?

And what firmware did you try to load?
The Following User Says Thank You to kschang For This Useful Post: [ View ]
27th March 2014, 05:27 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
279 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by kschang

Take out all the cards, even any SIMs and microSD cards, and try again?

And what firmware did you try to load?

its on 0A.78 and i used the JB SBF. I also tried the fastboot method ,that also did not work.

im going to try the House of Moto fix. If that does not work ,my guess is its some kind of hardware issue and I will contact seller to work something out since they said it was only software that was an issue.
29th March 2014, 08:49 AM   |  #4  
Senior Member
Flag San Francisco, CA
Thanks Meter: 60
 
369 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I was thinking "House of Bionic" ICS first?
The Following User Says Thank You to kschang For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 04:54 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 11
 
94 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Are you getting this right after boot? If so it maybe a hardware problem such as the antenna, that would cause it to search for a signal, either Wi-Fi or LTE, and not being able to find a signal it just keeps searching. If after you exhausted all other possibilities you may want to open her up and check all connections to make sure their tight.

Sent from my XT875 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to B.E.McAllister For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 09:28 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
279 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by kschang

I was thinking "House of Bionic" ICS first?

would this work even if the phone is on JB firmware?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes