Post Reply
Exclamation

HTC dev edition has different cpu?

26th March 2014, 04:38 PM   |  #1  
darkodin14's Avatar
OP Senior Member
Flag New York City, NY
Thanks Meter: 46
 
182 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
If you look at the specs on this page

http://shopamerica.htc.com/cell-phon...htm?prId=42973

It lists that it has a Qualcomm snapdragon 800 and not the 801.

Is this a typo ?
26th March 2014, 05:20 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Amherst, MA
Thanks Meter: 70
 
289 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by darkodin14

If you look at the specs on this page

http://shopamerica.htc.com/cell-phon...htm?prId=42973

It lists that it has a Qualcomm snapdragon 800 and not the 801.

Is this a typo ?

At the bottom of the page: * Information on this web site may contain technical inaccuracies or typographical errors. Information may be changed or updated without notice. LetsTalk.com may also make improvements and/or changes in the products and/or programs described in this information at any time without notice.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in One (M8) Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank