Root and Install Recovery Through Z3’s Locked Bootloader

This easy-to-follow guide will teach you how to root your phone without the … more

Behind the Scenes with Sony’s Engineers

The developers of the Xperia Z3 talk about the decisions and manufacturing of the phone’s … more

CM Apps – CyanogenMod Apps Without Root

Over the years CyanogenMod created many applications that replaced the default AOSP apps. These … more

Good Games to Show off Graphics on My Phone?

Mobile games may not be ready to replace your consoles, but they have seen incredible … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Google Edition 4.3 fine but 4.4.2 no signal?

OP Whelan189

26th March 2014, 12:25 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
108 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Hi, i hace s4 abd 4.3 was good but wanted the 4.4.2 but once flashed i get no signal atall, why is this? thanks

i have gt-i9505
26th March 2014, 06:38 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
20 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Whelan189

Hi, i hace s4 abd 4.3 was good but wanted the 4.4.2 but once flashed i get no signal atall, why is this? thanks

i have gt-i9505

Which baseband (modem) version do you have? Look under Settings > About this phone.

You might have to flash a new modem.bin for your S4. Be sure it's compatible with your carrier though.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes