Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Continuous application error the camera in I9070

OP piczonek4

27th March 2014, 12:12 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Brzeg
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Hello I am looking for help with my Galaxy S Advance I still have a camera application error. They manage to work with sometimes but rarely, I had already different roms and the phone was on and still nothing. Motherboard and the camera itself are efficient because it said service. Now I have a rom "Carbon_Janice_KK-4.4.2_Build8" are any suggestions.
27th March 2014, 11:08 AM   |  #2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,493
 
7,647 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by piczonek4

Hello I am looking for help with my Galaxy S Advance I still have a camera application error. They manage to work with sometimes but rarely, I had already different roms and the phone was on and still nothing. Motherboard and the camera itself are efficient because it said service. Now I have a rom "Carbon_Janice_KK-4.4.2_Build8" are any suggestions.

Flash stock JB with Odin and see if it works there. Do factory reset. If that do not work, then probably it is not about software.
29th March 2014, 12:15 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Brzeg
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by shut_down

Flash stock JB with Odin and see if it works there. Do factory reset. If that do not work, then probably it is not about software.

I did as you wrote and so much still does not work while the front already working. Or maybe rear camera broke down as front acts motherboard is rather good?
29th March 2014, 09:14 AM   |  #4  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,493
 
7,647 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by piczonek4

I did as you wrote and so much still does not work while the front already working. Or maybe rear camera broke down as front acts motherboard is rather good?

I am not sure, you better go to service centre. If you did factory reset too, then probably it is not software problem.
29th March 2014, 09:23 AM   |  #5  
TPD-21's Avatar
Senior Member
Flag Southern Borneo Island
Thanks Meter: 305
 
732 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by piczonek4

Hello I am looking for help with my Galaxy S Advance I still have a camera application error. They manage to work with sometimes but rarely, I had already different roms and the phone was on and still nothing. Motherboard and the camera itself are efficient because it said service. Now I have a rom "Carbon_Janice_KK-4.4.2_Build8" are any suggestions.

Have you already tried a third party camera app? If they found a problem as you mentioned above means it was exactly what was said by the @shut_down
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes