Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

4g LTE Problems

OP bjazz69

29th March 2014, 05:36 PM   |  #1  
bjazz69's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
77 posts
Join Date:Joined: May 2008
My network connection is super slow compared to my s3 anyone else having issues any ideas?

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app
29th March 2014, 06:19 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 31
 
173 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by bjazz69

My network connection is super slow compared to my s3 anyone else having issues any ideas?

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app


I was getting consistent 50-70 down yesterday...on my 2014 HTC one,

On my 2013 I was getting 30-35...

Im in Chicago area where we ovbiously get good connections.
Last edited by bsbuggs; 29th March 2014 at 06:31 PM. Reason: added info for clarification.
29th March 2014, 06:29 PM   |  #3  
bjazz69's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
77 posts
Join Date:Joined: May 2008
Looks like there may be a problem in Chicago area.

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app
29th March 2014, 06:31 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 31
 
173 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by bjazz69

Looks like there may be a problem in Chicago area.

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app

I added some words to make my post understandable..lol
29th March 2014, 06:50 PM   |  #5  
bjazz69's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
77 posts
Join Date:Joined: May 2008
I am in the Chicago area also have had great connection except last day or so

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes