Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,117 Members 47,232 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Multi CSC update faild.....................

Tip us?
 
manoranjan2050
Old
#1  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1345
Posts: 1,075
Join Date: Dec 2011
Location: JAGATSINGHPUR

 
DONATE TO ME
Exclamation Multi CSC update faild.....................

any one help me ............... after install stock firmware in device ........... after reboot

some error and can't start my device only reboot/samsung boot animation............

error is:

Multi-CSC update

multi csc update failed ......

can't mount crc/system........(quick massage )

E: cache mount ...................

i try to flash 15 time but all time same error ...........

__________________________________________________ _

i used some firmware to flash ...but this time some error
The Following User Says Thank You to manoranjan2050 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Chucrute
Old
#2  
Member
Thanks Meter 120
Posts: 89
Join Date: Mar 2012
Location: Sao Paulo
Flash stock pda+modem+csc

Sent from my GT-S5360 using XDA
 
manoranjan2050
Old
#3  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1345
Posts: 1,075
Join Date: Dec 2011
Location: JAGATSINGHPUR

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Chucrute View Post
Flash stock pda+modem+csc

Sent from my GT-S5360 using XDA
yes i'm flash 3 file but some error......

Sent from my GT-S6102 using xda premium
The Following User Says Thank You to manoranjan2050 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
manoranjan2050
Old
(Last edited by manoranjan2050; 18th May 2012 at 04:43 AM.)
#4  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1345
Posts: 1,075
Join Date: Dec 2011
Location: JAGATSINGHPUR

 
DONATE TO ME
Arrow error is

Applying Multi-CSC

E: failed to mount /efs (invalid argument)
E: check_selective_file:Canīt mout /efs
E:can't copy ..*log can't mount chace
The Following User Says Thank You to manoranjan2050 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Raol Emostar
Old
#5  
Raol Emostar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 151
Posts: 630
Join Date: Mar 2012
Location: Las Vegas
Wipe data and cache. Make sure you flash the latest version. And also that you have the complete downloaded file.
 
manoranjan2050
Old
#6  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1345
Posts: 1,075
Join Date: Dec 2011
Location: JAGATSINGHPUR

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Raol Emostar View Post
Wipe data and cache. Make sure you flash the latest version. And also that you have the complete downloaded file.
old ver working but new firmware not wirking.......

Sent from my GT-S6102 using xda premium
The Following User Says Thank You to manoranjan2050 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hitme987
Old
#7  
hitme987's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 333
Posts: 1,084
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by manoranjan2050 View Post
old ver working but new firmware not wirking.......

Sent from my GT-S6102 using xda premium
Try the DDLE1 from doky73 thread..

Sent from my GT-S5360 using xda premium
 
Raol Emostar
Old
#8  
Raol Emostar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 151
Posts: 630
Join Date: Mar 2012
Location: Las Vegas
Quote:
Originally Posted by manoranjan2050 View Post
old ver working but new firmware not wirking.......

Sent from my GT-S6102 using xda premium
Which firmware doesn't work? Report it to Doky. Flash an older version and update your phone OTA. Settings>About Phone>Software Update>Update.
 
deathnotice01
Old
#9  
deathnotice01's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 3191
Posts: 8,238
Join Date: Feb 2012
Location: Cebu

 
DONATE TO ME
try redownloading the file, maybe it got corrupt while you downloaded it
Samsung Galaxy Note 3 (N9005) - Main
Moto X Dev Edition (XT1053)
Google Nexus 5 (D820)

Samsung Galaxy S4 LTE (I9505/JFLTEXX)
Acer Iconia W4 (W4-820)
iPhone 5c
iPhone 4s (MD234LL/A)
iPad 2
Nexus 7 2013 (RAZOR-FLO)
Samsung Galaxy Y (GT-5360)
 
ronnieryan
Old
#10  
ronnieryan's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 930
Posts: 2,263
Join Date: Jan 2012
Location: Dumaguete
the firmware you downloaded is corrupt!

i have experienced this before, just redownload the FW and flash again

Advise: Even if you flashed a million times, if you flashed a corrupt file, it will never be fixed
To All CyanogenMod 7 Builders and Porters for Galaxy Y
Please Fix All The Bugs Before Creating A Variety of The Same BUGGY CM7

A Reminder For Developers and Wanna Be Developers
Read And Follow The Rules

The Following User Says Thank You to ronnieryan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes