Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Pictures in hangouts not working

OP dark_dude

25th March 2014, 03:26 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 11
 
62 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Hangouts always used to work flawlessy. In the past days I am not able to sent pictures. There's only a retry button but it never works. I would be thankful for solutions.

Many thanks

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
25th March 2014, 07:01 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dark_dude

Hangouts always used to work flawlessy. In the past days I am not able to sent pictures. There's only a retry button but it never works. I would be thankful for solutions.

Many thanks

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

I'd double check the APN settings and if those are correct, then install another app that can send messages and test with that. If that doesn't work, then you might look in many of the texting apps as they will allow you to add your own APN as well to make sure it is Hangouts and not the settings giving you issues.
Last edited by es0tericcha0s; 25th March 2014 at 07:04 AM.
25th March 2014, 10:49 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 11
 
62 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

I'd double check the APN settings and if those are correct, then install another app that can send messages and test with that. If that doesn't work, then you might look in many of the texting apps as they will allow you to add your own APN as well to make sure it is Hangouts and not the settings giving you issues.

Thanks, other messenger work fine. And the apn is correct. I just added another Google account, and sending messages with pictures using this account in hangouts works. It seems to have something to do with my account.
25th March 2014, 02:31 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dark_dude

Thanks, other messenger work fine. And the apn is correct. I just added another Google account, and sending messages with pictures using this account in hangouts works. It seems to have something to do with my account.


Hmm, that's an odd one. Maybe try changing the password on the 1st account so it will force you to sign back in. Maybe that'll be enough to jump start the MMS for that account again.
The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
25th March 2014, 03:53 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 11
 
62 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
That worked. Many thanks.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
25th March 2014, 05:22 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dark_dude

That worked. Many thanks.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app


Awesome! Glad all is well again.
26th March 2014, 11:28 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Post Falls
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
i have same error in my galaxy note 2......
1st April 2014, 08:16 PM   |  #8  
cascio97's Avatar
Senior Member
Flag Perugia
Thanks Meter: 35
 
113 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by garymoody2014

i have same error in my galaxy note 2......

I have had the same problem with my LG G Flex. I had to browse to /etc/hosts file and it should contain some strings about "account.google" or something like that. Delete that line and it should work fine.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes