Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

WhatsApp on Dual-SIM mobile

24th May 2013, 11:52 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2013
I was using single sim mobile earlier and using whatspp with that no and data plan of that network. Now I have swithed to dual sim mobile. I want to use data plan of new sim and want to continue whatsapp with old no. But I am not able to do so. Kindly help.
25th May 2013, 12:18 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Hi, i dont know which phone you are using but if you already have configurated the device which sim should be active for the data plan, then it is the only matter of which phone number you tell whatsapp at the first time after the new installation.

Whatsapp only checks one time if the phone number belongs to the rightful owner and even that you dont need a dual sim phone, because you can receive the code registration sms on the one phone and insert it on the other one manually.




Sent from my GT-S7562 using xda app-developers app
28th May 2013, 03:24 AM |#3  
Account currently disabled
Thanks Meter: 13
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
insert the what;s app sim card in your phone first. and run application to make sure it works fine.
then power off and insert the other data plan sim card. that should be ok
The Following User Says Thank You to timgreen123 For This Useful Post: [ View ]
28th May 2013, 09:15 AM |#4  
Account currently disabled
Thanks Meter: 5
 
105 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by timgreen123

insert the what;s app sim card in your phone first. and run application to make sure it works fine.
then power off and insert the other data plan sim card. that should be ok

really? r u serious?
28th May 2013, 10:07 AM |#5  
fivezall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
117 posts
Join Date:Joined: May 2013
i dont think so it will be hahhaa

Sent from my GT-I8150 using xda premium
29th May 2013, 12:49 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
20 posts
Join Date:Joined: May 2013
What kind of dual sim is your cell phone?

Enviado desde mi GT-N7000 usando Tapatalk 2
13th July 2013, 09:33 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Thumbs up Yes it works
Quote:
Originally Posted by johngreener

really? r u serious?

Iam Using it this way for the Past 1 Year, the Mobile Number Connected with my Whatsapp Account is Used in a Mobile Which is a Proprietory OS & doesnot Support Whatsapp but just Signed Up in my Android with that Number & using in Another number
18th September 2013, 04:19 AM |#8  
sunny2525's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
38 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I am new to android and dual sim phone. I am using galaxy core. Is there any way I can use whatsapp together for both my sims?

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 4
9th October 2013, 12:19 PM |#9  
singhhacker's Avatar
Senior Member
Flag lives in galaxy core forums :P
Thanks Meter: 122
 
163 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Smile whatsapp
just install the 2LINES FOR WHATSAPP from playstore and first read the discription
it works great
if i helped plz press thanks
Last edited by singhhacker; 9th October 2013 at 12:24 PM.
27th March 2014, 01:21 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
internet error on dual sim mobile for whats app
Dear Freinds

i am using galaxy grand. my whats app is connected on sim 2 no. bt recently i buy new sim and inserted in sim 1 with new 3g data pack. bt my whats app is unable to connect with sim 1 data pack. My sim 2 mobile bal. is deducting using whats app. kindly help????????

Quote:
Originally Posted by bhaavesh.shaah

I was using single sim mobile earlier and using whatspp with that no and data plan of that network. Now I have swithed to dual sim mobile. I want to use data plan of new sim and want to continue whatsapp with old no. But I am not able to do so. Kindly help.


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes