FORUMS

Droid Turbo Lollipop OTA, 2015 Moto G Leaked – XDA TV

Android Lollipop for the Droid Turbo has been released. That and much more … more

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

The headphone jack stopped working :(

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By Deksmor, Junior Member on 2nd April 2014, 04:50 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The title sums it up guys... when I plug in my headphones, the music is still played from the phone speaker, it was working perfectly yesterday as I listen to music in a daily basis... I'm really gutted, I guess I have to lock my bootloader, revert to OFW and send this junk back to Sony!
 
 
2nd April 2014, 05:50 PM |#2  
Fiso's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 178
 
More
I had the same problem on RomAur 6.1 stock KK. To fix it I just reverted back to CM11 and jack worked perfectly and then I went back to RomAur and everything was fine.
It could be a software issue I recommend reflashing the ROM if problem still persists flash another ROM.
If you're still facing the same problem then go full stock with locked boot loader and send to Sony.
Also did you apply any volume mods cause I'm trying to figure out why it did that?

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
2nd April 2014, 05:53 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm on the stock KitKat Nut rom. I installed the sound increase mod, I reverted back to stock sound volumes, it didn't help, I will try to reflash the rom later and see what happens Thanks for the advice.

Sent from my C6903 using Tapatalk
2nd April 2014, 07:02 PM |#4  
Member
Flag Santo Domingo
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by Deksmor

I'm on the stock KitKat Nut rom. I installed the sound increase mod, I reverted back to stock sound volumes, it didn't help, I will try to reflash the rom later and see what happens Thanks for the advice.

Sent from my C6903 using Tapatalk

Try to clean the headphone jack, I fixed it that way, you could use Sound About to force the sound to go through th headphone https://play.google.com/store/apps/d...honeroutingfix
2nd April 2014, 08:26 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Check if there is some water left in headphone socket, I had this issue once.
2nd April 2014, 08:28 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I flashed the rom again and it's working now.... a bit strange
2nd April 2014, 10:26 PM |#7  
scoobdude's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
More
I had the issue just the other day. Just left the device plugged in and eventually it worked. Pita still though

Sent from my C6916 using xda app-developers app
6th April 2014, 03:32 PM |#8  
kwajr's Avatar
Senior Member
Flag lynchburg va
Thanks Meter: 7
 
More
Water will make it not work till it dries

Sent from my C6916 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes