Post Reply

Question about sims

OP kevinallen4325

28th March 2014, 04:33 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
231 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
So I got my M8 today. And I popped in the SIM from my old phone. Everything seems to be working fine. Sms,internet,everything. But when I first put in the SIM I got a text telling me this phone needed a new SIM to activate all the features. My question is, is there anything I'm missing out on by using my old SIM?

Sent from my HTC One_M8 using xda app-developers app
28th March 2014, 04:59 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
590 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Isis

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
28th March 2014, 05:36 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
231 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
What's Isis?

Sent from my HTC One_M8 using xda app-developers app
28th March 2014, 06:01 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
590 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Security element bulit in the SIM that US service carriers enable you to use your phone to make purchases like Google Wallet app.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes