Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Are your IMEI and MEID same?

OP drancid

12th March 2014, 06:15 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Monterey Park
Thanks Meter: 112
 
898 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
My IMEI has one more number comparing MEID. Can this be the problem of not getting LTE data?


Sent from my LG-LS970 using xda app-developers app
Last edited by drancid; 12th March 2014 at 06:18 AM.
12th March 2014, 06:25 AM   |  #2  
engine95's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,701
 
2,313 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by drancid

My IMEI has one more number comparing MEID. Can this be the problem of not getting LTE data?


Sent from my LG-LS970 using xda app-developers app

Probably not. Mine is the same as yours.

Sent from my A500 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to engine95 For This Useful Post: [ View ]
26th March 2014, 02:28 AM   |  #3  
AFschizoid's Avatar
Senior Member
Flag Tucson, Arizona
Thanks Meter: 102
 
332 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Meid IS imei plus one more number. Idk what the extra number is for but yeah


Sent from my iPad using Tapatalk HD
27th March 2014, 07:27 AM   |  #4  
AFschizoid's Avatar
Senior Member
Flag Tucson, Arizona
Thanks Meter: 102
 
332 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Have you downloaded the sensorly app? That shows by network where 3G, 4g, let, voice only, is by uploading gps coordinates of where late is. Give that a shot and see if ur just in a dead zone maybe?


Sent from my iPad using Tapatalk HD
27th March 2014, 04:54 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Monterey Park
Thanks Meter: 112
 
898 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by AFschizoid

Have you downloaded the sensorly app? That shows by network where 3G, 4g, let, voice only, is by uploading gps coordinates of where late is. Give that a shot and see if ur just in a dead zone maybe?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

I'm pretty sure I'm in 4G LTE covered area cause my gf's sgs3 has full bar of LTE signal strength.


Sent from my LG-LS970 using xda app-developers app
28th March 2014, 04:00 AM   |  #6  
AFschizoid's Avatar
Senior Member
Flag Tucson, Arizona
Thanks Meter: 102
 
332 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Try flashing a different radio? I know somewhere there's a thread about what radios are safe to flash and it changes how the phone receives signals


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes