Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

[Q] LiquidSmooth [System not responding]

OP Giorgi Bzarashvili

28th March 2014, 08:22 PM   |  #1  
Giorgi Bzarashvili's Avatar
OP Junior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 3
 
27 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Hello. can anyone help me with Liquidsmooth KK error. i record a video https://www.youtube.com/watch?v=dqKH2UR26TU Thanks. i Have Xperia Z1 [i do Wipe and format system to]
29th March 2014, 09:31 AM   |  #2  
Giorgi Bzarashvili's Avatar
OP Junior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 3
 
27 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
can anyone help me?
29th March 2014, 09:47 AM   |  #3  
Ahki767's Avatar
Senior Member
Flag CAT
Thanks Meter: 130
 
332 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Which rom were you on before flashing?
29th March 2014, 10:02 AM   |  #4  
Giorgi Bzarashvili's Avatar
OP Junior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 3
 
27 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
i try with stock [.681] and cyanogenmod [11] not working :X
Last edited by Giorgi Bzarashvili; 29th March 2014 at 10:04 AM.
29th March 2014, 10:14 AM   |  #5  
Ahki767's Avatar
Senior Member
Flag CAT
Thanks Meter: 130
 
332 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by Giorgi Bzarashvili

i try with stock [.681] and cyanogenmod [11] not working :X

try format /system after wiping data and also flash without gapps
29th March 2014, 10:38 AM   |  #6  
Giorgi Bzarashvili's Avatar
OP Junior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 3
 
27 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
i try it not working :X
29th March 2014, 10:56 AM   |  #7  
Ahki767's Avatar
Senior Member
Flag CAT
Thanks Meter: 130
 
332 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by Giorgi Bzarashvili

i try it not working :X

well then i don't know what's wrong :/ take a logcat and maybe someone else could help you. i suggest you just use some other rom for now
The Following User Says Thank You to Ahki767 For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 08:44 AM   |  #8  
Giorgi Bzarashvili's Avatar
OP Junior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 3
 
27 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
ok

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
eror, honami, liquidsmooth, system
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z1 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank