Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,688 Members 41,443 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Lte problem

Tip us?
 
SERGiooooo
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
Default Lte problem

Hi
I'm currently having a problem with my operator. The 4g lte is not working I called them for support but their answer was that my phablet is not yet supported. On the other hand the note 2 is.

My question is what is the difference between both devices? And what can I do to make it work?



Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
SERGiooooo
Old
(Last edited by SERGiooooo; 5th February 2014 at 05:15 AM.)
#2  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
By the way i'm still on Android 4.3

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
radicalisto
Old
#3  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,409
Posts: 3,491
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
What country and carrier? - It's possible the N9005 (which you are using from your XDA mobile Signature) doesn't work with your carriers Bands
// LG G3 (D855) // Stock // Stock //

S3(White) > M7(Red) > Note 3(Black) > Nexus 5(Black) > M8(Gunmetal) > LG G3 (Titan Grey)
 
SERGiooooo
Old
(Last edited by SERGiooooo; 6th February 2014 at 11:09 AM.)
#4  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
It's Alfa lebanon . Band 1800 Mhz.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
lesalloum
Old
#5  
lesalloum's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 259
Join Date: Jul 2012
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by SERGiooooo View Post
It's Alfa lebanon . Band 1800 Mhz.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
What's the problem exactly? i had similar problems with touch and figured that their support hotline is useless
 
SERGiooooo
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
I managed to make it work on touch but not on alfa

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
SERGiooooo
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
Note 3 not supported unlike note 2

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
lesalloum
Old
#8  
lesalloum's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 259
Join Date: Jul 2012
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by SERGiooooo View Post
Note 3 not supported unlike note 2

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
is your phone rooted? whats the problem exactly? Did you switch your sim for a 4g enabled on at alfa recently?
 
SERGiooooo
Old
(Last edited by SERGiooooo; 6th February 2014 at 04:12 PM.)
#9  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
Yes and yes. The problem is that i've selected the lte option. I've changed the sim. But still no lte

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
SERGiooooo
Old
#10  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
Sim serial starts with 30 so it is

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes