Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,353 Members 40,418 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Changing imei number Wizard,Prophet and others

Tip us?
 
yunus
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 32
Join Date: Mar 2005
Default Changing imei number Wizard,Prophet and others

hi all

I and all the pda lovers in Turkey need to find way to change imei number

These phones are not stolen. There is no firm that regaly exports these phones people buy from ebay.

So the goverment starts to close all of them..

Thank advance I am sure some one can help all of us there are more than 3000 phones will be close
TheBrit Old
#2  
Guest
Thanks Meter 0
Posts: n/a
Default Re: Changing imei number k-jam ,jasjar,pda2k

Quote:
Originally Posted by yunus
So the goverment starts to close all of them...
Are they actually going through with this? :?
 
fluffcat1
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 373
Join Date: Jan 2006
Default Re: Changing imei number k-jam ,jasjar,pda2k

Speak to Raskel, they are considering this for jafwm.

Richard
 
raskal
Old
#4  
raskal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 253
Join Date: Apr 2003
Location: SZ, P.R. of China
Default Re: Changing imei number k-jam ,jasjar,pda2k

Quote:
Originally Posted by yunus
hi all

I and all the pda lovers in Turkey need to find way to change imei number

These phones are not stolen. There is no firm that regaly exports these phones people buy from ebay.

So the goverment starts to close all of them..

Thank advance I am sure some one can help all of us there are more than 3000 phones will be close
IMEI restore will be next update in JAFWM. Keep watching our site.
 
yunus
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 32
Join Date: Mar 2005
thank you.. me and all the turkish pda lover will wait you to find answers
 
defroster
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 182
Join Date: Sep 2003
Default Re: Changing imei number k-jam ,jasjar,pda2k

Quote:
Originally Posted by raskal
Quote:
Originally Posted by yunus
hi all

I and all the pda lovers in Turkey need to find way to change imei number

These phones are not stolen. There is no firm that regaly exports these phones people buy from ebay.

So the goverment starts to close all of them..

Thank advance I am sure some one can help all of us there are more than 3000 phones will be close
IMEI restore will be next update in JAFWM. Keep watching our site.
Does it support it yet? I just about cried when some scammer blocked my magician.
signature
 
raskal
Old
#7  
raskal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 253
Join Date: Apr 2003
Location: SZ, P.R. of China
Default Re: Changing imei number k-jam ,jasjar,pda2k

Quote:
Originally Posted by defroster
Quote:
Originally Posted by raskal
Quote:
Originally Posted by yunus
hi all

I and all the pda lovers in Turkey need to find way to change imei number

These phones are not stolen. There is no firm that regaly exports these phones people buy from ebay.

So the goverment starts to close all of them..

Thank advance I am sure some one can help all of us there are more than 3000 phones will be close
IMEI restore will be next update in JAFWM. Keep watching our site.
Does it support it yet? I just about cried when some scammer blocked my magician.
No, it is not. When ready will be annoced on the official jafwm homepage.
 
drmurti
Old
#8  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 41
Join Date: Jun 2005
Default Same situation

Hi IMEI victims.
I am also one of the legal Wizard users in Turkey.
Unfortunately my phone has been blocked because I bought it from Germany. What a mess!

I have a legal invoice but they don't care about it.

I do urgently need that great software when available.

Thanks
TheBrit Old
#9  
Guest
Thanks Meter 0
Posts: n/a
And the Turkish government want to get into the EU? :?

To do that it will have to stop treating its citizens like criminals and introduce free speech, free trade and freedom of expression.

This is a free trade issue but for free speech and free expression problems - see these sites:

http://www.guardian.co.uk/turkey/sto...668795,00.html
http://today.reuters.com/business/ne...yID=nL16682894
http://www.andycarvin.com/archives/2...han_pamuk.html
http://www.opendemocracy.net/democra...belge_3241.jsp
http://hrw.org/english/docs/2005/12/08/turkey12174.htm
http://www.voanews.com/uspolicy/arch...12-23-voa3.cfm
http://today.reuters.com/business/ne...yID=nL16682894
http://www.wsws.org/articles/2005/oc...turk-o08.shtml

While the Turkish state carries on like this they will never be let anywhere near the EU.
 
balikci
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 21
Join Date: Jun 2006
Default Blocked wizard

Hi,

Same problem here. My wizard was blocked two days ago. It was registered with Turkcell and registration query on their database confirms it. But, http://imei.tk.gov.tr shows it as dedected unregistered. It is not possible to reach telecomms. board's phones. Always busy...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Share Your Thoughts Anonymously with A Minimalist Social Network

Nowadays, almost everyone has a second life onthe Internet. Among the best … more

Enable Heads Up Notifications For The Sprint Galaxy S3

Heads up notifications, in case you didn’t already know, are an experimental … more

Android One Goes Live in India!

Android One is a Google initiative set to bring an AOSP-like experience tosome emergingmarkets like India, … more

XDA and LeaseWeb: Win Free Server Trial and Moto 360

As you might recall from a previousBehind the Scenesarticle we wrote, XDA’s … more