Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Xposed Framework and Wanam Module

OP pettigrew95

29th March 2014, 11:33 PM   |  #1  
pettigrew95's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 68
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Hey guys I rooted using jcase method posted in original dev forum. I got xposed to install and activated wanam however if I try to enable volume button track skip and then do quick reboot my phone hangs at the red Verizon screen and I have to hold vol up and power to reboot. Had anyone else got this to successfully work?

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app
29th March 2014, 11:41 PM   |  #2  
dottat's Avatar
Recognized Contributor
Flag york, pa
Thanks Meter: 1,430
 
3,252 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pettigrew95

Hey guys I rooted using jcase method posted in original dev forum. I got xposed to install and activated wanam however if I try to enable volume button track skip and then do quick reboot my phone hangs at the red Verizon screen and I have to hold vol up and power to reboot. Had anyone else got this to successfully work?

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app

Sense 5 toolbox is likely going to need an update to deal with sense 6.

Also it is going to wonky (xposed) in general thanks to write protection....Until we get s-off or unlock and can flash an insecure kernel.

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to dottat For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 12:14 AM   |  #3  
pettigrew95's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 68
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Quote:
Originally Posted by dottat

Sense 5 toolbox is likely going to need an update to deal with sense 6.

Also it is going to wonky (xposed) in general thanks to write protection....Until we get s-off or unlock and can flash an insecure kernel.

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk

Thanks, that makes sense.

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app
30th March 2014, 02:22 AM   |  #4  
fronc's Avatar
Senior Member
Flag Red Bank
Thanks Meter: 136
 
609 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Which installation method did you use after opening up xposed?
30th March 2014, 02:24 AM   |  #5  
pettigrew95's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 68
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Quote:
Originally Posted by fronc

Which installation method did you use after opening up xposed?

I just chose install and then did fast reboot. Then activated Wanam module and then went into Wanam and enabled volume track skip and then did another fast reboot and hung at the red Verizon screen and had to hold vol-up + power.
30th March 2014, 02:28 AM   |  #6  
oneandroidnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 453
 
2,430 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
i thought wanam was for samsung???
30th March 2014, 04:03 AM   |  #7  
jmill75's Avatar
Senior Member
Flag Ohio
Thanks Meter: 275
 
686 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by oneandroidnut

i thought wanam was for samsung???

Yep sure is...only works with Samsung framework.

Here is the Google Play verbage...

"For Samsung TouchWiz Roms Android 4.2+/4.3/4.4+"
30th March 2014, 04:13 AM   |  #8  
zounduser's Avatar
Senior Member
Flag sioux falls SD
Thanks Meter: 1,547
 
4,853 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
U guys have the exposed app handy?

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

I tried searching, but didn't work too good from my phone within xda app. Thanks.

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app
30th March 2014, 06:15 AM   |  #9  
pettigrew95's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 68
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Yeah I came from the GS3 didn't realize it was only for Samsung

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium 4 mobile app
30th March 2014, 02:22 PM   |  #10  
oneandroidnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 453
 
2,430 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by jmill75

Yep sure is...only works with Samsung framework.

Here is the Google Play verbage...

"For Samsung TouchWiz Roms Android 4.2+/4.3/4.4+"

Yeah I thought so. I wouldn't try that on HTC probably cause issues

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes