FORUMS

technology improvements

19 posts
Thanks Meter: 0
 
By timm2007, Junior Member on 31st March 2014, 03:46 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
going from a htc sense from cricket to a samsung galaxy s4 now having a lg g2 manually upgrading to kitkat there major improvments but learning all over again trying to root my phone i have now and losing hope in that
 
 
31st March 2014, 03:53 AM |#2  
Member
Flag Green Bay
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by timm2007

going from a htc sense from cricket to a samsung galaxy s4 now having a lg g2 manually upgrading to kitkat there major improvments but learning all over again trying to root my phone i have now and losing hope in that

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2448887

This should help you root your G2.
31st March 2014, 04:01 AM |#3  
timm2007's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ioroot
Quote:
Originally Posted by jp0555

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2448887

This should help you root your G2.

ive tried ioroot10 and iroot25 im not sure why is isnt working like it should
31st March 2014, 04:12 AM |#4  
Member
Flag Green Bay
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by timm2007

ive tried ioroot10 and iroot25 im not sure why is isnt working like it should

Do you have all the right drivers installed? What carrier are you on?
Last edited by jp0555; 31st March 2014 at 04:13 AM. Reason: more info
31st March 2014, 04:21 AM |#5  
timm2007's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by jp0555

Do you have all the right drivers installed? What carrier are you on?

i downloaded the drivers from lg using pc driver to pc download from my phone i am with t mobile
31st March 2014, 04:25 AM |#6  
Member
Flag Green Bay
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by timm2007

i downloaded the drivers from lg using pc driver to pc download from my phone i am with t mobile

Do you have adb drivers installed?
31st March 2014, 04:29 AM |#7  
timm2007's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by jp0555

Do you have adb drivers installed?

this is a much more advanced phone lol where do i get the adb drivers
31st March 2014, 04:39 AM |#8  
Member
Flag Green Bay
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by timm2007

this is a much more advanced phone lol where do i get the adb drivers

Adb is actually pretty basic and you can get it by downloading the android SDK or a simple program like this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2317790
Last edited by jp0555; 31st March 2014 at 04:45 AM. Reason: screwed up the link
31st March 2014, 04:48 AM |#9  
timm2007's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by jp0555

Adb is actually pretty basic and you can get it by downloading the android SDK or a simple program like this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2317790

minimal_adb_fastboot_v1.1.3_setup.exe that is what i had just installed i am installing adt bundle windows zip right now
31st March 2014, 04:51 AM |#10  
Member
Flag Green Bay
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by timm2007

minimal_adb_fastboot_v1.1.3_setup.exe that is what i had just installed i am installing adt bundle windows zip right now

OK. Open the adb program then type adb devices with your g2 plugged in and on with USB debugging enabled.
31st March 2014, 05:12 AM |#11  
timm2007's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by jp0555

OK. Open the adb program then type adb devices with your g2 plugged in and on with USB debugging enabled.

i still dont get the adb devices when its just my phone ? its all enternal no external memory

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes