Post Reply

My wifi keeps disconnecting and reconnecting

13th January 2014, 06:18 AM   |  #1  
Panzer15's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Ever since my device got bricked and flashed the the original firmware, my connection on wifi keeps disconnecting and reconnects even though im like 10 feet away from my router. This bothers me because I cant play online games. Is there anyway to fix this?

Sent from my SCH-I800 using xda app-developers app
13th January 2014, 06:44 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 7
 
54 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
I suggest you turn off your router (or also disconnect the cord) for 30 seconds, turn off your WiFi on your phone, then plug it back in and turn on your WiFi again and check. Otherwise it might be a phone problem.
13th January 2014, 06:51 AM   |  #3  
Panzer15's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
I'll give it a try

...When im connected to other wifi network this doesnt happen.

Sent from my SCH-I800 using xda app-developers app
13th January 2014, 11:52 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Koronadal
Thanks Meter: 30
 
126 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
new router maybe?
Quote:
Originally Posted by Panzer15

I'll give it a try

...When im connected to other wifi network this doesnt happen.

Sent from my SCH-I800 using xda app-developers app

You should consider buying a new Wireless Router which is more powerful. As your statement, that this issue doesn't happen in other WiFi network, try to check the speed of your internet, traffic, etc.
14th January 2014, 10:40 PM   |  #5  
Panzer15's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
My other devices works fine

Sent from my SCH-I800 using xda app-developers app
15th January 2014, 12:56 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Koronadal
Thanks Meter: 30
 
126 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
try to forget the network, restart your phone and connect again.
15th January 2014, 03:21 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Panzer15

My other devices works fine

Sent from my SCH-I800 using xda app-developers app

So the issue must be the communication between your phone and the device. Try to restart the phone, or remove your wifi, and then enable it again.
15th January 2014, 05:09 AM   |  #8  
Member
Flag kolhapur
Thanks Meter: 8
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
try this
go to settings> WiFi > advance > keep WiFi on during sleep > select always on
17th January 2014, 02:39 AM   |  #9  
Panzer15's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
I tried, the problem is still there

Sent from my SCH-I800 using xda app-developers app
18th January 2014, 07:03 PM   |  #10  
Member
Flag kolhapur
Thanks Meter: 8
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by Panzer15

I tried, the problem is still there

Sent from my SCH-I800 using xda app-developers app

you should do a data factory reset

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank