Post Reply

[Q] make_extf4fs error

OP The French Tickl3r

29th March 2014, 11:46 PM   |  #1  
The French Tickl3r's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 28
 
172 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Hello XDA-san,

i've been in a battle of wits with this damn phone the whole evening..

it is a i747m, on 4.3 with Bell

this is what happened:

i flashed a stock, pre rooted firmware (stock) from here

I went into the stock recovery, did a factory reset, wipe cache and got the following error (pic attached)

now every time i boot it i does not get back the sammie logo..

i tried flashing twrp, cwm, flashing a custom rom, getting it back to stock stock, then pre-rooted stock.. nothing..

also, when i try to wip data from any custom recovery it says cannot mount data..

anyway.. this is the situation.. im afraid the internal storage might be corrupt or something.. so if you have insight on this, please do share xda-san

ty
29th March 2014, 11:49 PM   |  #2  
The French Tickl3r's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 28
 
172 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
forgot to attach pic
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	s3bl.jpg
Views:	11
Size:	253.1 KB
ID:	2657942  
30th March 2014, 05:12 AM   |  #3  
The French Tickl3r's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 28
 
172 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
update on my little misadventure above..

i ended up doing a complete wipe via the twrp format data menu in which you need to type in the word 'yes', then reflashed the pre-rooted, de-knoxed stock rom mentioned above.

finally for the #$^#$^ thing to boot properly.

mods, if need be, please close this thread, apologies for my neuroticism
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes