Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,798 Members 50,003 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Problem!! Stuck on Boot Loop

Tip us?
 
nikolaslp
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Mar 2014
Phone [Q] Problem!! Stuck on Boot Loop

Hello guys i have an htc sensation of a friend of mine and its stuck on the boot loop,
the phone is not recognizable from adb, is not unlockable by htc unlock token and really i dont know anymore what options do i have
can u help me please??
Kind Regards and sorry for my english
Btw i can go to fastboot,
 
rzr86
Old
#2  
rzr86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1972
Posts: 6,632
Join Date: May 2012
Location: Nafpaktos
Quote:
Originally Posted by nikolaslp View Post
Hello guys i have an htc sensation of a friend of mine and its stuck on the boot loop,
the phone is not recognizable from adb, is not unlockable by htc unlock token and really i dont know anymore what options do i have
can u help me please??
Kind Regards and sorry for my english
Btw i can go to fastboot,
type from cmd the command
fastboot getvar all
post everything except imei and serial number

DEVICE: HTC Sensation Z710e
PREVIOUS ROM:Rooted Stock Rom ICS Sence 3.6 Revelation 1.0.3 JB Sense 4+ ViperS 3.1.4 JB Sense 4+
CURRENT ROM:ViperS 5.2.1 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed
FIRMWARE:3.32.401.5
PREVIOUS KERNEL:Overclocked kernel v1.5.2 by SebastianFM
CURRENT KERNEL:kernel 3.4.10 by SebastianFM
BOOTLOADER:unlocked
HBOOT VERSION:1.27.0000
RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8
S-OFF
 
nikolaslp
Old
(Last edited by nikolaslp; 29th March 2014 at 02:50 PM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Mar 2014
Phone problem

[QUOTE=rzr86;51473167]type from cmd the command
fastboot getvar all
post everything except imei and serial number

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	20
Size:	8.8 KB
ID:	2657066

here is a screenshot
Thank you
 
rzr86
Old
#4  
rzr86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1972
Posts: 6,632
Join Date: May 2012
Location: Nafpaktos
Quote:
Originally Posted by nikolaslp View Post
Attachment 2657066

here is a screenshot
Thank you
try this ruu.exe
http://fileom.com/6xwxhmkkrlu5/RUU_P...igned.exe.html

if you don't know how to use it see here
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1672425

DEVICE: HTC Sensation Z710e
PREVIOUS ROM:Rooted Stock Rom ICS Sence 3.6 Revelation 1.0.3 JB Sense 4+ ViperS 3.1.4 JB Sense 4+
CURRENT ROM:ViperS 5.2.1 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed
FIRMWARE:3.32.401.5
PREVIOUS KERNEL:Overclocked kernel v1.5.2 by SebastianFM
CURRENT KERNEL:kernel 3.4.10 by SebastianFM
BOOTLOADER:unlocked
HBOOT VERSION:1.27.0000
RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8
S-OFF
 
nikolaslp
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Mar 2014
Default problem

Quote:
Originally Posted by rzr86 View Post
Ok i will give a try and i ll let you know!
thank you
 
nikolaslp
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Mar 2014
Default still the same problem :/

Quote:
Originally Posted by nikolaslp View Post
Ok i will give a try and i ll let you know!
thank you
Still the same problem
at the end of flashing says that the phone is ready to use congratulations and the phone keeps rebooting!
 
nikolaslp
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Mar 2014
Default still the same problem :/

Quote:
Originally Posted by rzr86 View Post
Still the same problem
at the end of flashing says that the phone is ready to use congratulations and the phone keeps rebooting!
 
rzr86
Old
#8  
rzr86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1972
Posts: 6,632
Join Date: May 2012
Location: Nafpaktos
Quote:
Originally Posted by nikolaslp View Post
Still the same problem
at the end of flashing says that the phone is ready to use congratulations and the phone keeps rebooting!
probably hardware issue
i don't know what else to suggest

DEVICE: HTC Sensation Z710e
PREVIOUS ROM:Rooted Stock Rom ICS Sence 3.6 Revelation 1.0.3 JB Sense 4+ ViperS 3.1.4 JB Sense 4+
CURRENT ROM:ViperS 5.2.1 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed
FIRMWARE:3.32.401.5
PREVIOUS KERNEL:Overclocked kernel v1.5.2 by SebastianFM
CURRENT KERNEL:kernel 3.4.10 by SebastianFM
BOOTLOADER:unlocked
HBOOT VERSION:1.27.0000
RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8
S-OFF
 
nikolaslp
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Mar 2014
Default hardware

Quote:
Originally Posted by rzr86 View Post
probably hardware issue
i don't know what else to suggest
Actually the phone is in great condition no signs of water damage or any other damage, i found on ebay a new board for the phone for very cheap, do you think that if i ll change it , it will be fine?

thank you
kind regards
 
rzr86
Old
#10  
rzr86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1972
Posts: 6,632
Join Date: May 2012
Location: Nafpaktos
Quote:
Originally Posted by nikolaslp View Post
Actually the phone is in great condition no signs of water damage or any other damage, i found on ebay a new board for the phone for very cheap, do you think that if i ll change it , it will be fine?

thank you
kind regards
probably it will be fine
but the point is do you know how to change a motherboard?

DEVICE: HTC Sensation Z710e
PREVIOUS ROM:Rooted Stock Rom ICS Sence 3.6 Revelation 1.0.3 JB Sense 4+ ViperS 3.1.4 JB Sense 4+
CURRENT ROM:ViperS 5.2.1 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed
FIRMWARE:3.32.401.5
PREVIOUS KERNEL:Overclocked kernel v1.5.2 by SebastianFM
CURRENT KERNEL:kernel 3.4.10 by SebastianFM
BOOTLOADER:unlocked
HBOOT VERSION:1.27.0000
RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8
S-OFF

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes