Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Question [Q] Q>How To fix Sensors when flash new a new rom

OP merckdelmoro

27th March 2014, 08:29 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
59 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
ive flash a new rom of Micromax a116 to my MyPhone a919i and two of my sensors are not working i've tried to follow the instruction here but still not working i but detects using sensor box, but still not working

P.S there is no sensors.conf in myphone a919i
27th March 2014, 08:49 AM   |  #2  
BlueVirus's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 58
 
180 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by merckdelmoro

ive flash a new rom of Micromax a116 to my MyPhone a919i and two of my sensors are not working i've tried to follow the instruction here but still not working i but detects using sensor box, but still not working

P.S there is no sensors.conf in myphone a919i

There is a flashable zip posted by cmahendra in his SLD thread I think. Just check out. I might just work.
27th March 2014, 09:55 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
59 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by BlueVirus

There is a flashable zip posted by cmahendra in his SLD thread I think. Just check out. I might just work.

cant find the flashable zip by cmahendra
30th March 2014, 06:26 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 58
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Post
Quote:
Originally Posted by merckdelmoro

cant find the flashable zip by cmahendra

which ROM did you try it s better u ask the ROM DEV for support regarding the issue
31st March 2014, 12:58 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
59 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by jayadu

which ROM did you try it s better u ask the ROM DEV for support regarding the issue

i'm using LegoIce_Nitemare_Trix_3d_UI and its not supported MyPhone a919i compass sensor and it has a bug on proximity sensor so im trying to find a way to add the sensor from my previous ROM to this rom but i always failed, ive already tried the solution from here but my ROM i got dont have "sensors.conf" inside the "system/etc" folder thats why i can only view the sensors but still not working
31st March 2014, 06:58 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 58
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Post
Quote:
Originally Posted by merckdelmoro

i'm using LegoIce_Nitemare_Trix_3d_UI and its not supported MyPhone a919i compass sensor and it has a bug on proximity sensor so im trying to find a way to add the sensor from my previous ROM to this rom but i always failed, ive already tried the solution from here but my ROM i got dont have "sensors.conf" inside the "system/etc" folder thats why i can only view the sensors but still not working

well as told before its better you post this question in the ROM s thread so you ll get a better response to your problem
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes