Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Question [Q] Stock Messaging App Have Block List?

OP deeznuts

28th March 2014, 06:11 PM   |  #1  
deeznuts's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 188
 
3,349 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Does this intl. version have the block list feature in the htc stock messaging app like in previous devices and Sense? I'm on the Verizon variant of this device and attached below a screenshot of what is available and do not have the blocked list option. I had it on sense 5.5 on an older device. Not sure if they took this feature out completely or if it's in the intl version since you all have the most up to date software version?

We don't even have the power save modes yet so thinking when we do get the software update if you guys have this feature we will too? I do have the option to block calls but not texts?
28th March 2014, 06:12 PM   |  #2  
deeznuts's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 188
 
3,349 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
29th March 2014, 06:01 PM   |  #3  
deeznuts's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 188
 
3,349 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Wink
Can someone check please? Take about 10 seconds to find out if the feature is there or not. Simply hit the settings button like i did in the top right corner of the stock messaging app and if it's there you will have an option that i don't have in my picture that should say something like, Block List. Thank you
30th March 2014, 08:06 AM   |  #4  
nintendolinky's Avatar
Senior Member
Flag Wakefield, West Yorkshire
Thanks Meter: 274
 
1,222 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deeznuts

yeah its there.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to nintendolinky For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 05:25 PM   |  #5  
deeznuts's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 188
 
3,349 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by nintendolinky

yeah its there.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Damn, well maybe there is still hope for us on Verizon old firmware. Either with carrier firmware update when we get power save mode this will come or S-Off and put it in. Thank you.

What firmware are you using? International phone model?
30th March 2014, 10:37 PM   |  #6  
nintendolinky's Avatar
Senior Member
Flag Wakefield, West Yorkshire
Thanks Meter: 274
 
1,222 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deeznuts

Damn, well maybe there is still hope for us on Verizon old firmware. Either with carrier firmware update when we get power save mode this will come or S-Off and put it in. Thank you.

What firmware are you using? International phone model?

1.54.401.5 and yeah, stock unbranded international.
The Following User Says Thank You to nintendolinky For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes