Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,526 Members 50,172 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] LG P700 Cyanogenmod No sim

Tip us?
 
arminvanhay
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 1
Join Date: May 2013
Default [Q] LG P700 Cyanogenmod No sim

Hi all. Today I flashed my p700 to Cyanogenmod 10, and it's shows no IMEI, no network, no sim... I don't know what I need to do now... How I need to fix it? Maybe u have some ideas. (sorry for my very very bad English.)
The Following User Says Thank You to arminvanhay For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Poland_Developers
Old
(Last edited by Poland_Developers; 2nd May 2013 at 10:41 PM.)
#2  
Poland_Developers's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 274
Join Date: Apr 2013
Hi. Network not work because baseband is bloked. You must install baseband.zip , copy this file to card SD and install in recovery.

https://www.dropbox.com/s/ehtgcl1q45...10Baseband.zip


https://www.dropbox.com/s/da3iq7iegu...20Baseband.zip


Try first or second file.
The Following 4 Users Say Thank You to Poland_Developers For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
squal59
Old
#3  
squal59's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 30
Join Date: May 2013
Location: Mxico
hi, sorry for my bad english, also this happened to me, i update my p708 to jelly bean (v20a) and i do a hard reset but at the moment i turned on, my l7 ran out signal and say this to find networks "error finding networks" and if i try do any call say "not yet registered on the network".
Any idea?...
The Following User Says Thank You to squal59 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lg optimus l7 p700
Old
(Last edited by lg optimus l7 p700; 6th May 2013 at 02:03 PM.)
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 1
Join Date: May 2013
Location: sarajevo
Default lg p700 on cyanogenmod no sim card and mobile network

After installing this gave everything ok
(recognized by the SIM card) sorry for my bad english
The Following User Says Thank You to lg optimus l7 p700 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
robhaans
Old
#5  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 41
Join Date: Nov 2012
Location: Nijmegen
Im having the same problem. But the dropbox-files are offline! Can you re post the files?
The Following User Says Thank You to robhaans For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
moraize
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 182
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by arminvanhay View Post
Hi all. Today I flashed my p700 to Cyanogenmod 10, and it's shows no IMEI, no network, no sim... I don't know what I need to do now... How I need to fix it? Maybe u have some ideas. (sorry for my very very bad English.)
You just need to flash the v10 Baseband, You might have installed original JB that is v20 BB. just Flash the v10bb and will be ok...

https://disk.yandex.com/public/?hash...D0bjpQT6i2w%3D
The Following 4 Users Say Thank You to moraize For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
robhaans
Old
(Last edited by robhaans; 22nd May 2013 at 08:53 AM.)
#7  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 41
Join Date: Nov 2012
Location: Nijmegen
Quote:
Originally Posted by moraize View Post
You just need to flash the v10 Baseband, You might have installed original JB that is v20 BB. just Flash the v10bb and will be ok...

https://disk.yandex.com/public/?hash...D0bjpQT6i2w%3D
Thanks for reposting the file, but now i see its exactly the same file i got from someone else. I already lashed that file, but it didnt do anything. My guess now is that the simlock i got unlocked at a phoneshop somehow relocked... because when i restored the rooted v10k rom it didn't recognise my SIM anymore too.

Edit: the rooted v10k did recognize my SIM after restore, after i placed the sim in the correct way :P Phoneshop tried to unlock the Phone on CM 10, but they couldn't do it. I guess its a bug. CM is after all in the nightly stage.

Edit2: i flashed CM10 again, along with gapps and baseband-zip, and finally it worked! Just keep trying....
The Following User Says Thank You to robhaans For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
horhephone
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2014
Thumbs up aleluiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Quote:
Originally Posted by robhaans View Post
Thanks for reposting the file, but now i see its exactly the same file i got from someone else. I already lashed that file, but it didnt do anything. My guess now is that the simlock i got unlocked at a phoneshop somehow relocked... because when i restored the rooted v10k rom it didn't recognise my SIM anymore too.

Edit: the rooted v10k did recognize my SIM after restore, after i placed the sim in the correct way :P Phoneshop tried to unlock the Phone on CM 10, but they couldn't do it. I guess its a bug. CM is after all in the nightly stage.

Edit2: i flashed CM10 again, along with gapps and baseband-zip, and finally it worked! Just keep trying....

 
orinek
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Dec 2009
Thumbs up LG-P700

Měl sem stejn problm a u mně ve ok nakopiroval sem zim soubor na SD podle navodu a ok .. IMEI naskocil jup
moooc dekuju
Quote:
Originally Posted by horhephone View Post


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes