Post Reply

[Q] Possible to load GPE on stock One M8

OP bennyblanco2

3rd April 2014, 06:54 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Hi guys - I got a stock Rogers M8 a couple days ago.. I'm not feeling Sense (coming from N4/5)

Is it possible yet to get the GPE ROM and load it onto the M8?

I know the phone is just shipping, etc, but I'm leaving for a trip on Monday and wanted to take it with me.

Thanks.
3rd April 2014, 07:23 PM   |  #2  
LGSilva's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 141
 
647 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
This post should be on Q&A section.

To answer your question it would be possible if someone makes a flashable version of a gpe dump or if you get your phone to be s-off then you *might* be able to flash an original gpe ruu.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
12th April 2014, 07:27 PM   |  #3  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Flag Right behind you!
Thanks Meter: 26,688
 
28,504 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Thread moved
Please post Questions and Help issues in Q&A and help section
Thanks
FNSM
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes