App Review: Calculating Your Android Calculator Options

Sure, everyone has a default Calculator and its something that you dont think about … more

MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more
Post Reply

[Q]Walkman app not working(speaker)

1st April 2014, 03:43 AM   |  #1  
dipesh1502's Avatar
OP Recognized Themer
Flag MUMbai
Thanks Meter: 3,691
 
2,363 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Hey guys i need some help
I was trying to play songs on loudspeaker but it showed playing but didnt actually play
The volume is full
And alarm,ringtones etc are working
So the loudspeaker doesnt play songs
1st April 2014, 04:02 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
355 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
mine is working perfectly as it should. walkman version 8.1.A.0.6 using on your rom
1st April 2014, 04:58 AM   |  #3  
dipesh1502's Avatar
OP Recognized Themer
Flag MUMbai
Thanks Meter: 3,691
 
2,363 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sourabhp

mine is working perfectly as it should. walkman version 8.1.A.0.6 using on your rom

Actually i was asking on behalf of my friend
1st April 2014, 06:19 AM   |  #4  
Schokonuss's Avatar
Senior Member
Flag Forst
Thanks Meter: 57
 
231 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Did you try clearing cache and data of WALKMAN and deactivate and activate it (if this option is existing)?

Gesendet von meinem Sony Xperia SP C5303
1st April 2014, 06:34 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Amersfoort
Thanks Meter: 13
 
121 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
More
Try inserting headphones play some music, stop the music and then unplug the headphone. With 4.1 sometimes the phone thought headphones where still plugged when I didn't stop the music when unplugging. Don't know if the problem still exist in 4.3.

Verstuurd van mijn C5303
The Following User Says Thank You to Th3Duck For This Useful Post: [ View ]
1st April 2014, 06:59 AM   |  #6  
dipesh1502's Avatar
OP Recognized Themer
Flag MUMbai
Thanks Meter: 3,691
 
2,363 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Schokonuss

Did you try clearing cache and data of WALKMAN and deactivate and activate it (if this option is existing)?

Gesendet von meinem Sony Xperia SP C5303

Yep tried it
1st April 2014, 07:00 AM   |  #7  
dipesh1502's Avatar
OP Recognized Themer
Flag MUMbai
Thanks Meter: 3,691
 
2,363 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Th3Duck

Try inserting headphones play some music, stop the music and then unplug the headphone. With 4.1 sometimes the phone thought headphones where still plugged when I didn't stop the music when unplugging. Don't know if the problem still exist in 4.3.

Verstuurd van mijn C5303

Will try
1st April 2014, 07:31 AM   |  #8  
dipesh1502's Avatar
OP Recognized Themer
Flag MUMbai
Thanks Meter: 3,691
 
2,363 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Th3Duck

Try inserting headphones play some music, stop the music and then unplug the headphone. With 4.1 sometimes the phone thought headphones where still plugged when I didn't stop the music when unplugging. Don't know if the problem still exist in 4.3.

Verstuurd van mijn C5303

Worked thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes