Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,547 Members 45,850 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Chrome app "Videostream for Google Chromecast™" (rebranded "Chromecast Video")

Tip us?
 
mathorv
Old
(Last edited by mathorv; 28th February 2014 at 04:12 PM.)
#1  
mathorv's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 70
Posts: 144
Join Date: Jun 2011
Sign Chrome app "Videostream for Google Chromecast™" (rebranded "Chromecast Video")

Chromecast Video v1.0.1 is gone from the Chrome Web Store. It has been replaced by Videostream for Google Chromecast™ 1.0.4:
https://chrome.google.com/webstore/d...pnocolokfelagl
or
https://chrome.google.com/webstore/d...lfkahogjfhliab

I guess the only difference is apps name.

Quote:
A Chrome App That Streams Local Video From Your Computer To Chromecast™
Temporary until Google gets everything back together.
Original link: https://chrome.google.com/webstore/d...pnocolokfelagl
Quote:
1.0.4
After some Google drama, we're back up and running. Turns out they hated that our icon was so cleverly similar to their Chrome icon. We're back now, better than ever after being pulled for 3 days.

Earlier Chromecast Video thread link:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2654944

BTW: you can have both version installed.
If you found this information helpful please click [THANKS] below
The Following 4 Users Say Thank You to mathorv For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DJames1
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 247
Join Date: Oct 2013
Too bad, I though the old name was kind of catchy.

No other changes? I guess we can wait for the next update then.
 
bozzykid
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 600
Posts: 1,950
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by DJames1 View Post
Too bad, I though the old name was kind of catchy.
The old name violated Google's Terms of Service I would imagine as well.
 
acidhax
Old
(Last edited by acidhax; 27th February 2014 at 03:34 AM.)
#4  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 216
Join Date: Apr 2009
Location: Ontario
It very much violated many Google's branding guidelines haha.

Edit:
The latest update basically just updated the icons, etc... and added some share buttons.
The Following User Says Thank You to acidhax For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TomCunningham
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2014
Is there any way to control Videostream from a remote device? I've dabbled with RemoteCast but it didn't seem to pick up on the Videostream content.
 
goTouch
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 92
Posts: 500
Join Date: Sep 2007
Location: VItória
Great app! Keep up the good work!
goTouch
Nexus 5 (powered by PURITY ROM)

Nexus One --> Motorola ATT Atrix --> SGS2 --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5
 
aamir123
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 875
Join Date: Dec 2010
Anyway to add time stamps along with forward/rewind 30 seconds etc

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
 
theunloved
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2012
Default Can't get it to work

I'm trying to launch the app from my chrome browser and it keeps giving me an error saying that we can't connect to your chromecast. I checked the list and I have Chrome browser installed on my laptop, google cast extension as well and both are using the same wifi. I just don't know why it is happening to me. I even disabled my kaspersky internet security, but no luck at all....Is anyone having the same issue with me ?
 
venki5star
Old
#9  
venki5star's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 248
Join Date: Feb 2010
Location: Sydney
Quote:
Originally Posted by theunloved View Post
I'm trying to launch the app from my chrome browser and it keeps giving me an error saying that we can't connect to your chromecast. I checked the list and I have Chrome browser installed on my laptop, google cast extension as well and both are using the same wifi. I just don't know why it is happening to me. I even disabled my kaspersky internet security, but no luck at all....Is anyone having the same issue with me ?
I got the same error message. I do not have a antivirus.

Sent from my SGP321 using XDA Premium HD app
 
DJames1
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 247
Join Date: Oct 2013
Another vote for adding times on the timeline.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes