Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,147 Members 48,296 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Please Help

Tip us?
 
aleaek
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 19
Join Date: Aug 2010
Location: Athens
Default [Q] Please Help

Hi guys. I recently broke my screen on my one and i order a replacement for it. I decided to do the repair myself and everything went well but when I powered on the phone after i had replaced the screen i noticed that the camera, the upper speaker and the headphone jack weren't working. They are all related to the sister board but i can't find what i have done wrong. I have already checked the connections and i flashed a new rom just in case it was a software problem. Can anyone help me with this? Is there a connector that connects all these things to the mother board?
 
moha_moha20106
Old
#2  
moha_moha20106's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 182
Join Date: Jul 2010
Location: cairo
Quote:
Originally Posted by aleaek View Post
Hi guys. I recently broke my screen on my one and i order a replacement for it. I decided to do the repair myself and everything went well but when I powered on the phone after i had replaced the screen i noticed that the camera, the upper speaker and the headphone jack weren't working. They are all related to the sister board but i can't find what i have done wrong. I have already checked the connections and i flashed a new rom just in case it was a software problem. Can anyone help me with this? Is there a connector that connects all these things to the mother board?
before you do everything/anything see these videos first, or you can follow how to reassembly it, maybe you forget to connect cable/s







http://www.youtube.com/watch?v=yyfuBhWbhtE

http://www.youtube.com/watch?v=qZFAsgjCunc

http://www.youtube.com/watch?v=cyrxa23OwME
Hit Thanks if i helped you

My page : Service Manuals
 
aleaek
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 19
Join Date: Aug 2010
Location: Athens
Quote:
Originally Posted by moha_moha20106 View Post
before you do everything/anything see these videos first, or you can follow how to reassembly it, maybe you forget to connect cable/s







http://www.youtube.com/watch?v=yyfuBhWbhtE

http://www.youtube.com/watch?v=qZFAsgjCunc

http://www.youtube.com/watch?v=cyrxa23OwME
I have already watched these and everything seems to be in place. What is weird is that the vibrator which is a component of the sister board is working fine. I' m trying to figure out which cable connects the parts that are not working to the motherboard.
 
moha_moha20106
Old
#4  
moha_moha20106's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 182
Join Date: Jul 2010
Location: cairo
Quote:
Originally Posted by aleaek View Post
I have already watched these and everything seems to be in place. What is weird is that the vibrator which is a component of the sister board is working fine. I' m trying to figure out which cable connects the parts that are not working to the motherboard.
the 2nd video, at 5:35 , there are 3 Flat Cables, if you connect it wrong, or cut one of them, you will found the same problems

check there cables again and any other same Flat Cables
Hit Thanks if i helped you

My page : Service Manuals
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes