Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,032 Members 44,176 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

VZW S3 Liquid Smooth 10.1 updated issue

Tip us?
 
TommyRox
Old
(Last edited by TommyRox; 1st April 2014 at 10:27 PM.)
#1  
TommyRox's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 38
Join Date: Dec 2012
Default VZW S3 Liquid Smooth 10.1 updated issue

** I typo'ed the thread name **

Running Android 4.2 and updated Liquid Smooth to 2.10. It is now showing Android 4.3 - is this normal?

Everything is working except Google apps. I flashed Gapps for 4.3 and still getting "YouTube has stopped" along with Google Play and others...

Thanks in advance for any suggestions...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to TommyRox For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
twistedillutions
Old
#2  
twistedillutions's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 229
Posts: 2,001
Join Date: Mar 2013
Location: 209
Quote:
Originally Posted by TommyRox View Post
** I typo'ed the thread name **

Running Android 4.2 and updated Liquid Smooth to 2.10. It is now showing Android 4.3 - is this normal?

Everything is working except Google apps. I flashed Gapps for 4.3 and still getting "YouTube has stopped" along with Google Play and others...

Thanks in advance for any suggestions...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Yes. If i remember correctly 2.10 and 2.9 are 4.3 base roms. Try clean install. Maybe gapps didn't install right. Also make sure u get the 4.3 gapps not the 4.4KK

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
AWESOME POSSOM
 
TommyRox
Old
#3  
TommyRox's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 38
Join Date: Dec 2012
Thanks for the reply...that's what it was.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes